2777
2789
عنوان

دعوای دخترم

539 بازدید | 21 پست

دختر همسایمون امروز اومد دم در گفت بازی جدید گرفتم به دخترت بگو بازی کنیم‌منم دلم سوخت گفتم جایی نمیریم که برو بازی کن من اومدم تو دخترم‌دویید اشتباهی خورد به دختر همسایه افتاد برادر دختره اومد با دمپایی محکممممم زد تو کمر دخترم دخترم با گریه ودرد اومد تو من عصبی شدم رفتم دم در محکم زدم تو گوش داداشش کلا ششم دبستانه.بعد اومدم تو عذاب وجدان گرفتم شدید رفتم پسره رو صدا کردم بوسیدم شکلات بهش دادم بنظرتون کار خوبی کردم؟؟شما جای من بودید چیکار میکردید؟

قسمت آخر رو خراب كردي

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت خیلی زشت بودا اونابچه بودن ازسرنادونی دخترتوزدن ولی شما که بزرگ بودی چرا من یه باریه خانوم بچموبه خاطراینکه بچشوزده بود چتک زد بعدچندسال هنوزیادم میادآتیش میگیرم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

😑😑😑😑😑😑 من هیچ وقت تو دعوای بچه ها دخالت نمیکنم. تا جایی که میدونم خطری براشون نداشته باشه اصلا محل نمیدم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بله خوب کردی به هرحال اونم بچه بوده ولی دیگه نزار بره خونشون یوقت بچه تو میزنن

نه دیگه نمیذارم‌ من اجازه نمیدم خونه کسی بره گفتم دم در خونه باش بهت سر میزنم تا‌اومدم تو این اتفاق افتاد

برادر زاده ام دست بزن داشت مدام دخترمو می‌برد یه گوشه میزد،از دخترم بزرگتر بود تا غافل میشدیم صدای جیغش میومد،بابام سر دختر خیلی حساسه یه بار واقعا میخواست بزندش برادر زاده امو با کلی التماس بیخیال شد

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖