دختر همسایمون امروز اومد دم در گفت بازی جدید گرفتم به دخترت بگو بازی کنیممنم دلم سوخت گفتم جایی نمیریم که برو بازی کن من اومدم تو دخترمدویید اشتباهی خورد به دختر همسایه افتاد برادر دختره اومد با دمپایی محکممممم زد تو کمر دخترم دخترم با گریه ودرد اومد تو من عصبی شدم رفتم دم در محکم زدم تو گوش داداشش کلا ششم دبستانه.بعد اومدم تو عذاب وجدان گرفتم شدید رفتم پسره رو صدا کردم بوسیدم شکلات بهش دادم بنظرتون کار خوبی کردم؟؟شما جای من بودید چیکار میکردید؟
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
کارت خیلی زشت بودا اونابچه بودن ازسرنادونی دخترتوزدن ولی شما که بزرگ بودی چرا من یه باریه خانوم بچموبه خاطراینکه بچشوزده بود چتک زد بعدچندسال هنوزیادم میادآتیش میگیرم
هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
برادر زاده ام دست بزن داشت مدام دخترمو میبرد یه گوشه میزد،از دخترم بزرگتر بود تا غافل میشدیم صدای جیغش میومد،بابام سر دختر خیلی حساسه یه بار واقعا میخواست بزندش برادر زاده امو با کلی التماس بیخیال شد