2777
2789
عنوان

ترس ازخیانت😰😰

426 بازدید | 53 پست

بعدمحرم میخوایم ازدواج کنیم خیلی هم خوبه تاحالاچیزی ازش ندیدم ولی اینجاکه میام همه راجب خیانت میگن خیلی میترسم کارشم آزاده دائم بامردم سرو کار داره نمیتونم ذهنموخالی کنم دودل شدم😑😑

بهت پیشنهاد میکنم نیا نی نی سایت چند هفته

من مجردم ولی اینقدر اینجا جوش تشنجیه که آدم کلا بهم می‌ریزه بعدشم اگه به نامزدت اعتماد نداری پس ازدواج نکن

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز ازدواج نکردی اینو میگی از هرچی بترسی سرت میاد فکرتو مشغول نکن یاحق🙏🏻🌹🤷‍♂️

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

حست اشتباه 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

سریع کاربریتو لغو ک و دیگه اینجا نیا

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اینجا نیا 

خیلی روی روان آدم تاثیر منفی میذارن تاپیکا

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

وااااای دقیقااااا

منم چند هفته بیشتر نیس ک ازدواج کردم از وقتی هم ک عقد کردم همش تاپیکای خیانت میبینم دلم میلرزه 

شوهر منم کارش طوریه که با کلی آدم جورواجور سروکار داره 

وکیل دادگستری و عضو کانون وکلا هستم .سوال حقوقی داشتید میتونم کمکتون کنم