2821
2789

از نظر جنسی دو دسته مرد داریم اوناییکه خوبن تو رابطه حتی قهر باشی باهاشون و هزار تا بدی بهشون کنی بخاطر روابط جنسی بهت نزدیک میشن دسته دوم که اکثر طلاق ها بخاطر وجود چنین مرداییه که اصلا تو روابط جنسی خوب نیستن  و باید هزار تا سیستم دیگه تو بدنشون اکی باشه تا بیان سمتت چه میدونم مثلا خسته نباشن گشنه نباشن باهاشون قهر نباشی به خانوادش تو نگفته باشی درآمدشون خوب باشه سرکارشون همه چی اکی باشه خوابشون نیاد بچه ها مزاحم نباشن و هزاران دلیل فکری دیگه باعث میشه سیستمشون درست کار نکنه خوشبخت زن هاییکه نوع اول گیرشون بیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهرحال درکل یه فکری باید بکنی...اگه بعد ازدواجم همین طور باشه خیلی شرایط بدیه برات.موضوع جنسی چیزی نیست ک بشه نادیده اش گرفت خصوصا ک اگه خودت بی نهایت میل جنسی بالایی داشته باشی واین آقا دقیقا برعکس شما

بهرحال درکل یه فکری باید بکنی...اگه بعد ازدواجم همین طور باشه خیلی شرایط بدیه برات.موضوع جنسی چیزی ن ...

اهوم من کلی هم رویا نقشه داشتم برا بعد عروسی تو خونمون

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
هفته‌ای دوسه بار  حتی عصرم داشتیم

در اوایل رابطه ۴،۵ بار در هفته خوبه بعدا ۳ بار یا ۲ بار هم خوبه البته حالت طبیعی ولی اگر تحریکش میکنی و میل نداره میره تو دسته دوم که گفتم

در اوایل رابطه ۴،۵ بار در هفته خوبه بعدا ۳ بار یا ۲ بار هم خوبه البته حالت طبیعی ولی اگر تحریکش میکن ...

الان چ خاکی تو سرم بگیرم

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز