2789

اين عملا خيلي زياد شده  مثل عملاي ساده شده ديگه ايشالا كه مشكلي پيش نمياد

نگران نباش بابا

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مراقبت سخت میشه باید حتما کمکی داشته باشی منم چندساله قصددارم اما با بچه کوچیک نمیشد گذاشتم شده۲سالو نیمه ماه دیگه عمل دارم تازه باز دوهفته ای میرم خونه مامانم

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
اخه شیرمیخوره مشکل من اینه سخت نیس

من عمل كردم 

روز اول نميتوني كار كني چون بيهوشي توي بدن و سرته

يكي بايد كمكت كنه

ولي بعدش اوكيه

البته نبايد بچتو بلند كني بغل كني چون نبايد چيز سنگين ورداري

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

نمترسین

چندساله بخاطر ترس و استرسی ک بقیه بهم میدادن هی عقب انداختم و دودل بودم دیگه دل رو ب دریا زدم واسه شهریور وقت گرفتم ترس فقط بابت اینکه نکنه زشت بشم!؟😩 ن واسه سختی  ودرد

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
من اول دخترم ترس دارم چون شیر زیاد میخوره دلم نمیاد 

پس عزیزم پیشنهادم اینه بذار وقتی از شیرگرفتیش. شبا ب پهلو بهش شیرمیدی؟

اره عزیزم ب پهلو

خب عزیزم تا۱ماه باید رو ب بالا بخوابیدی خدای نکرده کج میشه بینیت اگه ب پهلو باشی