2777
2789
عنوان

ریزش مو

740 بازدید | 14 پست

من سه ساله زایمان کردم بقدری موهام ریخته که جلوی سرم کامل خالی شده, انواع ویتامین هم مصرف کردم ازمایش دادم هیچ کمبودی ندارم تیرویید هم ندارم مشکل هورمونی هم ندارم,ویتامین هیچ تاثیری رو من نداره, خواهش میکنم کسی مشکل منو داره بتونه کمکم کنه؟ من دیگه پیش هیچ کسی نمیتونم بدون روسری دربیام

بهتره اول ازمایش بدی شاید مشکل هورمونی باشه یا کمبود ویتامین من تو روبیکا با یه خانم درمانگر آشنا شدم یه پکیج برا ارسال کردن  شامل تونیک ۱۸ گیاه ، شامپوی مخصوص و تونیک دوقلو هیربال که برای استفاده دو ماه هست 
اول ریزش و قطع میکنه بعد باعث رویش مجدد مو هم میشه الان خداروشکر خیلی راضیم خیلی وقتا سردی بدن هم میتونه باعث ریزش مو بشه

این آیدی روبیکاشون Shafae_sabz2
خانم زهرانجیبی خودشون راهنماییت میکنن 09388284783
این پیج روبیکاشون
اینم آیدی اینستاشون shafae.sabz.irr

خدایا عاشقتم...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من این همه راه رو امتحان نکردم ،ولی  یکی از بچه ها گفت ناشتا ۱۴ بادام بخورم ، منم ریزش شدید دار ...

بیوتین خوردم,تمام ویتامین ها هرچی بذهنتون میرسه دریغ از یک اثرفقط وووووووو فقط ماینوکسیدیل اثر میکنه که اونم شنیدم واسه بارداری و ... ضرر داره

سلام گلم، اگه آزمایشت مشکلی نداره و ریزشت فصلی یا هورمونیه، شامپو بیوکسین فورت مشکی (Bioxcin Forte) معجزه میکنه.

عصاره گیاهی B11 داره و ریشه مو رو محکم میکنه. من بعد از دو ماه استفاده ریزش موهام قشنگ یکچهارم شد.

من از سایت «آرایشی بهداشتی رُخ شا» خریدم که مطمئن باشم اصل ترکیه است. تو گوگل بزنی آرایشی بهداشتی رُخ شا سایتشون بالا میاد.