2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم میتونی بعد از چندسال تقاضا کنی،زود اوکی‌ میدن

شما معلمی؟

واقعا میترسم به بچه های ابتدایی درس بدم

هم میترسم نتونم خوب از پسش بر بیام و هم بچه ان و ممکنه باهم دعواشون بشه و بعضیاشون شیطونن و کنترلشون سخته

شما معلمی؟ واقعا میترسم به بچه های ابتدایی درس بدم هم میترسم نتونم خوب از پسش بر بیام و هم بچه ...

من چهارسال مربی پیش بودم،دقیقن مثل تو فکر میکردم،ولی بعد دیدم انگار وسط بهشتم،آره معلم‌ کلاس اولم،واقعن نمیتونم با راهنمایی و دبیرستان کناربیام

شما معلمی؟ واقعا میترسم به بچه های ابتدایی درس بدم هم میترسم نتونم خوب از پسش بر بیام و هم بچه ...

به نظر من هم ابتدایی سخت تره ولی خوب اگه به معلمی علاقه داری رشته ای برو که نیازشون بیشترباشه ودرنتیجه شانس قبولیت هم بهترباشه

به نظر من هم ابتدایی سخت تره ولی خوب اگه به معلمی علاقه داری رشته ای برو که نیازشون بیشترباشه ودرنتی ...

کار با بچه های ابتدایی برام سخته و مقطع دبیرستانی درکشون بالاتره ولی خیلی معلم ها رو اذیت میکنن و سر به سر معلم میزارن و هدف بعضیاشون ضایع کردن معلمه و من نمیدونم چطوری برخورد کنم؟

و

کار با مقطع ابتدایی هم حساسیت های خودش و داره

مادر همه ایراد میگیره،مامان من از استادم ایراد گرفت    اذیتو هم همه دارن،ولی کمتر از یه ما ...

فقط یه ماه اول بچه ها  اذیت میکنن و مادرها ایراد میگیرن؟

مادرها از چی ایراد میگیرن؟

حقوقتون چقدره؟

فقط یه ماه اول بچه ها  اذیت میکنن و مادرها ایراد میگیرن؟ مادرها از چی ایراد میگیرن؟ حقو ...

آره یه ماه‌ اول،بایدخیلی حوصله کنی،خیلی باید مهارت بلد باشی با بچه ها چندساعتی سرکنی که خسته نشن،ایرادو باید بگیرن که بدونی هرخانواده فرهنگ‌ و ظرفیتش در چه حده،حقوق نمیگرفتم،ماهیانه از خانواده ها شهریه میگرفتم