2789
عنوان

دعا و جادو

109 بازدید | 9 پست

دوستان شما واقعا دیدین مثلا یه نفر برای یک شخص دیگه جادو بگیره بعد زندگیا اون بدبخت از هم بپاشه؟

اخه یسریا میگن این چیزا وجود نداره 

ولی یسریام به شدت قبولش دارن

منم همیشه برام سوال بوده که همچین مسایلی واقعا هست یا نه

کسی که اعتقاد داره مشکلی پیش بیاد میره چشم زخم میخره یا چه میدونم باطل کردن جادو و طلسمو... تهمت زدن به اینو و اون که جشم طرف شور بوده فلانی حسودی کرده ....

کسی که اعتقاد نداره میدونه پایه و اساس این دنیا همیشه با مشکلات بوده و هست و به جادو دعا و این چیزام ربطی نداره

پس دنبال رفع مشکله دنبال علت مشکله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره من سر خودم اومده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

شخصا معتقد نیستم. 

اما به طور کلی کاملا به خود افراد بستگی داره. بسیار دیدیم که کسانی که گرفتار و قربانی اینطور چیزها میشن، خودشان هم اعتقاد داشتن و سراغش رفتن از قبل. مصداق "چاه مکن بحر کسی، اول خودت، دوم کسی" میشه. 

کنترل زندگی و سرنوشت هرکسی به دست خودش و اعتقادتش هست. رفتن به سمت این مسائل و کمک گرفتن ازشون (ولو اینکه درست هم باشن) دهن کجی به توانایی های فردی و تمام اعتقادات و باورهای شخصیه به نظر من . یعنی فرد اذعان میکنه که ناتوان از همه چیز هست و دست به دامان سحر و جادو میشه. پس دوباره یه جور دیگه بگم. نهم نیست که این چیزا درستن یا نه. مهم اینه که آیا آدم حاضره همه چیزو زیر پا بذاره و ازشون استفاده کنه؟ چه زندگی و آرامشی بشه اون زندگی که وابسته به حادو جنبل و دعا باشه. جالب اینجاست که در اکثر موارد حال اون کسی که بدخواه هست و دعا گرفته برای زمین زدن دیگری به مراتب بدتره. انسان بزدلی که به جای رویارویی با زندگی واقعی دنبال اینطور چیزاس. 

شخصا یک لحظه هم بهش فکر نمیکنم. 

مراقب باشید. 

چه بسیار افراد مذهبی و معتقدی که اسیر این چیزا شدن و زندگی شونو تباه کردن  .

ایمان داشته باشید به اونی که برترین قدرته و از هیچ چیز نترسین. براتون کافیه و هیچ‌وقت هم غمگین نمیشید. خودش قول داده ♥

سلام خدمت خانوم ها و عزیزان گلم 

من خودم ۱۲ سال هر دکتری رفتم برای معالجه ، داشتم ناامید و افسرده میشدم بهم ی سیدی رو معرفی کردن تو خوزستان سربندر گفتن دستش عالیه کارش فقط تو قرآنه ، به شوهرم گفتم باهاش تماس گرفتیم برامون انجام داد و فرستاد با پست الان خدا رو شکر بعد ۱۲ سال باردار هستم 

اسمش سید یاسر ابوطفل ، کارش از برادراش خیلی خیلی بهتره و گوش میده به حرفهاتون چقدرم اخلاقش خوبه خدا حفظش کنه هزینه بالا هم نمی گیره 

شماره تماسش 09013135960  سید یاسر ابوطفل 

شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۲ جوابگو هستن

بقیه کارهاش رو هم مینویسم شاید خانومی مشکل داشته باشه حل میکنه 

. عقد السان یا زبون بند قوی 

. رزق و روزی و تیسیر الامور

. پرداخت کردن قرضها 

. خلاصی از زندان و اعدام 

. پیدا کردن اشیا و افراد گمشده

. ابطال سحر 

. ترک اعتیاد 

. عقیم بودن درخواست پسر یا دختر 

. معالجه وسواس