2777
2789
عنوان

عمه ديوانه

172 بازدید | 13 پست

پسر عمم يه علم براى امام حسين خريده اعتقاد داره هر سال باز ميكنه علمو و براى محرم ١٠روز مونده بهش ميبنده و مراسم ميگيره همه رو دعوت ميكنه هم فاميل هم غريبه هم شام ميده هم نى و تبل وهمه چى ميارن ميزنن خيلى مراسمش قشنگه امسال همه رو گفت ما هم فكر كرديم به خاطر كرونا زن ها رو دعوت نميكنن چون ما رو دعوت نكرد بعد زن عموم پى ام داد چرا نيومدين همه هستن همسايه هاتون حتى؛ حتى اونا رو دعوت كرده بود اما ما رو نگفت فقط بابام با داداشم و دعوت كرد با دامادمون واقعاً نميدونم چى بگم خيلى اخلاق جالبى داره ما رو ميبينه قهره يه روز انقدر باهامون خوبه خودشو ميكشه خيلى ديوانست اميدوارم امام حسين جواب كاراشو بده😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم امام حسین راضی نباشه ملت کرونا بگیرن،فکر نکنید ثواب میکنید

اره والا من موندم باماچه مشكلى داشت هر كسى هم كه سلامتى شو دوست داشت نرفت خيليا نرفتن 😖

مطمئنم اگر خونواده همسرم نزدیک بودن قطعا از این موارد خیلی زیاد پیش میومد

خداروشکر دورم و نمیبینم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
دوقطبی ان حتما وگرنه بحثی چیزی بوده؟

نه بابا هميشه اينطوريه اخلاقاي خاص داره مثلا اگه من با يكى ديگه قهر باشم ميره با طرف قهر ميكنه يا اون اگه با كسى قهره ما هم بايد باهاش قهر باشيم همه كاراش بى دليل و منطقه☹️