2777
2789

مسئله خاصی نیست نترس کلا دو سال تو بدنه فقط فوق العاده‌ سیستم ایمنی بدنت قوی کن تا ازبین بره زودتر قرصای زینک بخور و ویتامین سی

درمانش هم سرکه سیب با دارچین قاطی کن پنبه اغشته کن بزار شب تاصبح بمونه تا سه شب میوفتن و قرص اسیکلوییر از داروخونه جعبه چهل تاییش بگیر هر شیش ساعتی یکی بخور تا ده شب درمان میشه حتما حتما

🌷
مسئله خاصی نیست ننرس کلا دو سال تو بدنه فقط فوق الهاده سیستم ایمنی بدنت قوی کن تا ازبین بره زودتر قر ...

من چند بار دکتر زنان رفتم هیچ کار خاصی نکردن خودم تو نت گشتم سرکه سیب با دارچین گذاشتم پماد ادارا میزنم و زینک اینا میخورم کلا گیاه خوار هم شدم اما هر‌روز دارم میبینم یه جای جدید داره میزنه دارم دیوونه میشم شدم یه ادم افسرده ک حوصلله هیچی ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند بار دکتر زنان رفتم هیچ کار خاصی نکردن خودم تو نت گشتم سرکه سیب با دارچین گذاشتم پماد ادارا می ...

فقط درمانش همین قرص اسیکلویر که ویروسش از بدنت ازبین ببره هر شیش ساعتی سرساعت تا ده شب 

بعدشم سرکه سیب بزار سفید میشه چندبار بزار تا بیوفته

🌷
من چند بار دکتر زنان رفتم هیچ کار خاصی نکردن خودم تو نت گشتم سرکه سیب با دارچین گذاشتم پماد ادارا می ...

کلا در طول روز هم پماد اسیکلوییر دائما ب همه نواحی بمال دامن پات کن و شرت نپوش تا هوا بخوره

🌷
کلا در طول روز هم پماد اسیکلوییر دائما ب همه نواحی بمال دامن پات کن و شرت نپوش تا هوا بخوره

سرکه که زدم خشک نشد اول زرد شد و همش ازش عفونت خارج میشد الان هم زگیله رفته و پوستم قرمزه اما جاهای دیگه زده همه گفته بودن سیاه میشه میوفته اما واسه من نشد

سرکه که زدم خشک نشد اول زرد شد و همش ازش عفونت خارج میشد الان هم زگیله رفته و پوستم قرمزه اما جاهای ...

نه زرد میشه بعد کم کم ک بزاری میوفته

فقط قرصی ک گفتم رو بگیر بخور قول میدم دیگ جدید نزنه قبلی هارو هم با سرکه ازبین ببر و پماد اسیکلویر هم کلا دائما تو طول روز بزن

🌷
نه زرد میشه بعد کم کم ک بزاری میوفته فقط قرصی ک گفتم رو بگیر بخور قول میدم دیگ جدید نزنه قبلی هارو ...

مرسی از راهنماییت عزیزم خیلی ناراحتم دعا کن خوب شم این قرص و پماد بدونه نسخه میدن؟