2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه ان شاءالله رتبه مورد نیازت رو بیاری. بعد هم

اگر موقعیتشو داری میتونی دوباره تلاش کنی مثل پسر دوست من که دفعه اول رتبش ۶هزار شد، سال بعد با درست کردن برنامش ۱۶۰ شد!

اگر هم نمیخوای دوباره بخونی هم کلاسهای مورد علاقه ات رو توی جهاد دانشگاهی یا هرجای معتبر دیگه برو و مدرک بگیر و وارد بازار کار بشو

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

سلام

فدااااای سرت عزیزم

مگه دنیا به آخر میرسه؟

مگه علاقه و امید زمان داره؟

مگه آرزوهامون محدودن؟

نه!!

مهم اینه کسی که به این ارزوها جامه عمل میپوشونه هنوز نفس میکشه و زنده ست، پس مسئول زندگیشه، شما در قبال خواسته هات مسئولی اما بدون زمان ...

یه مکث، یه امید، یه عزم و شروع دوباره 💪

هیچ میدونی اگه قرار بود برای هرکاری فقط یکبار فرصت می داشتیم، خیلی از کارای الان اصلا انجام نمیشد؟🍃

پس خودت رو ببخش بخاطر تمام کم کاریات و «زندگی کن» برای هر آنچه لیاقت داشتنش رو داری 

تو ارزشمندترین فرد زندگیت هستی💎

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
میری یه رشته پایین تر اولش خیلی برات سخته ولی کم کم عادت میکنی  یه نصحیت دوستانه بهت میکنم اون ...

چرا رشته ی پایین تر دانشگاه های آزاد هم همون رشته هارو دارن که دولتی داره فقط پولیه چرا دلسردش میکنی دختر خوب

✈🇺🇸
چرا؟میشه توضیح بدی؟؟

چون سال بعد دیگه انرژی نداری برادرس خوندن واینکه یه سری رقیب جدید تازه نفس داری وبه احتمال زیااااااااد رتبه کنکورت بدتراز سال قبل میشه اینی که دارم میگم خودم تجربشو‌داشتم پس ازتون خواهش میکنم پشت کنکور نشینین چون فقط اززندگی عقب میوفتید 

یه روزی به همه ارزوهات میرسی شک نداشته باش😍
ببین عزیزم از من به تو نصیحت اگه قبول نشدی یه سال نمون اشتباه منو نکن که یه سالم رفت البته اگه تجربی ...

نه من ریاضی ام ولی دانشگاه آزاد برم میترسم کار نداشته باشم

کاربری دست دو نفر 🙌
چون سال بعد دیگه انرژی نداری برادرس خوندن واینکه یه سری رقیب جدید تازه نفس داری وبه احتمال زیااااااا ...

دقیقا موافقم منم اشتباه کردم موندم فک کنم امسالم آزاد قبول بشم از دیشب دارم خانوادمو آماده میکنم برای پرداخت شهریه😂

✈🇺🇸
چرا رشته ی پایین تر دانشگاه های آزاد هم همون رشته هارو دارن که دولتی داره فقط پولیه چرا دلسردش میکنی ...

عزیزم رشته هایی مثل پرشکی وپیرا پزشکی برادانشگاه ازاد هم باید رتبت خوب باشی

بخدا من نمیخوام دلسردش کنم فقط میخوام راهنماییش کنم تا راهی که من رفتمو نره وخودشو بیچاره نکنه 

نه من ریاضی ام ولی دانشگاه آزاد برم میترسم کار نداشته باشم

والا اونایی که دولتیم خوندن همه سرکار نیستن بستگی به تواناییات و همچین پارتی داره

ولی خب بازم میگم اصلا نمون پشت‌ کنکور من خیلی پشیمونممممم خیلیییییییی 

✈🇺🇸
عزیزم رشته هایی مثل پرشکی وپیرا پزشکی برادانشگاه ازاد هم باید رتبت خوب باشی بخدا من نمیخوام دلسردش ...

رشتت تجربیه عزیزم؟؟؟الان پشت کنکوری؟من انسانیم با رتبه ۱۰۰ هزارم آزاد قبولم

✈🇺🇸
دقیقا موافقم منم اشتباه کردم موندم فک کنم امسالم آزاد قبول بشم از دیشب دارم خانوادمو آماده میکنم برا ...

خواهش میکنم امسال برو دانشگاه ودیگه فکر پشت کنکور نشستنو نکن که اشتباه محض

واینکه اگه بری یه رشته پایینتر ولی دانشگاه دولتی ارزشش خیلی بیشترازاینکه بری یه رشته تاپ ولی دانشگاه ازاد اینو وقتی که بری دانشگاه کاملا میفهمی