2777
2789
عنوان

لیزر

133 بازدید | 12 پست

عوارض لیزر کردن چیست؟

دوستان مامانم رفته لیزر کرده بعد از مدتی تمام دندوناش درد گرفت و مجبور شد چند تا رو بکشه ایا به لیزر کردن چونه صورتش ربطی داره یا نه؟

نه! 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک نکنم

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 

من لیزر میکردم میگفت اگه دندونی رو پرکردی ممکنه درد بگیره

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

بچه ها من خیلی دلم میخواد قبل عروسی بیکینیم رو لیزر کنم ولی همه میگن بزار بعد بچه دار شدن

تا جایی که میدونم به تخمدان آسیبی نمیرسونه،ولی خب هر کس یه چیزی میگه کسی از منبع قابل اطمینان اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه؟

بچه ها من خیلی دلم میخواد قبل عروسی بیکینیم رو لیزر کنم ولی همه میگن بزار بعد بچه دار شدن تا جایی ک ...

عزیزم دستگاه ای پی ال بدون اشعه هست هیچ ضرری نداره من خودمم با همین دارم لیزر میکنم تا الان هم واسه پریودیم هیچ مشکلی پیش نیومده حتی خانومه میگفت خانوم باردار هم میاد واسه لیزر 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
عزیزم دستگاه ای پی ال بدون اشعه هست هیچ ضرری نداره من خودمم با همین دارم لیزر میکنم تا الان هم واسه ...

عه چقدر جالب اسمش رو نشنیده بودم

من تعریف الکساندرایت رو شنیدم

مرسی گلی❤

عه چقدر جالب اسمش رو نشنیده بودم من تعریف الکساندرایت رو شنیدم مرسی گلی❤

خواهش میکنم من که خودم خیلی خیلی راضیم ازدستشون راحت شدم شما هم حتما برو اول زندگی واقعا راحت میشی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز