2777
2789
عنوان

کنکوریا

107 بازدید | 17 پست

بی زحمت بند دومو بخونین،یعنی باید همه فرم و پر کنیم؟انوقت پرینتم باید ازش بگیریم؟الان من رفتم سایت خطا داد آخه

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

اره باید سلامت بگیری از کافی نت

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطا میده خب

منم نتونستم بگیرم گفتن ساعات خلوت وارد سایت بشید مراحل رو تکمیل کنید از پیامی که ارسال میشه شات بگیرید و بعدش ببرید کافی نت پرینت بگیره

سلام به آنان که بیهوده دوستشان داریم
همین الان بگیر تا شب وقت داری پیرینت کنی

فردا صب نمیشه؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نگیریم چی میشه نمیزارن؟

ممکنه اذیتت کنن شاید راه ندن شایدم یکم باهات بحث کنن.البته بستگی به مدیر حوزت داره

برو کافینت الان سایت خیلی شلوغه چند جا برو فکر کنم تا دوازده بیشتر فرصت نداری

ممکنه اذیتت کنن شاید راه ندن شایدم یکم باهات بحث کنن.البته بستگی به مدیر حوزت داره برو کافینت الان ...

نمیشه😭

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم