2777
2789
دوسش داری دوست داره سربه سرت میذاره خیلی اشنا حسش میکنم مث فامیل یا همسایه

راجع به خصوصیات ادمی که من باهاش ازدواج میکنم چی حس میکنی؟

زمانش چی؟

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
راجع به خصوصیات ادمی که من باهاش ازدواج میکنم چی حس میکنی؟ زمانش چی؟

قد بلنده عجوله اخموعه یکم جدی و مغرور وکالت حس میکنم براش دوست داره ولی بروز نمیده خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد بلنده عجوله اخموعه یکم جدی و مغرور وکالت حس میکنم براش دوست داره ولی بروز نمیده خیلی

این همونیه که تو زندگیمه 

وکیل نیس ولی

حس میکنی بهمین میرسنم؟

زمانش کی هس؟

راجع به خصوصیات ادمی که من باهاش ازدواج میکنم چی حس میکنی؟ زمانش چی؟

شما یک دختر شاد هستی! بایکی ازدواج میکنی که مهربونه! زمانش نمیدونم راستی من حس ششم ندارم ولی بیشتر حسام درسته

ازدواجت رو تو سن 20 حس میکنم دوست داره اره باباتم راضی میشه پسره باید ی کار جور کنه برای خودش تا باب ...

عشقم مهندسه! تعمیرات گوشی انجام میده سخت ابزار! کارش اوکی هست اتفاقا! 

این همونیه که تو زندگیمه  وکیل نیس ولی حس میکنی بهمین میرسنم؟ زمانش کی هس؟

پس مهندسه اره حس میکنم میرسین ولی مامانش حس میکنم یکم مخالف شاید باشه اینو خیلی مطمئ نیستم ولی حس میکنم تهش خوب باشه ارهزمانش 2 اومد دیگه شما از 2 هفته بگیر تا 2 سال

عشقم مهندسه! تعمیرات گوشی انجام میده سخت ابزار! کارش اوکی هست اتفاقا! 

حس کردم تو مغازه کار کنه نه حس میکنم بابات توقعش بالاس یا دلش میخواد ی کس بهتر دقیق نیمدونم نمیفهمم درسته؟

پس مهندسه اره حس میکنم میرسین ولی مامانش حس میکنم یکم مخالف شاید باشه اینو خیلی مطمئ نیستم ولی حس می ...

عزیزم فال گرفتی؟

لیسانس داره

ی جا راننده هس

مرتب هم قهر میکنه 

میره و برمیگرده

حس کردم تو مغازه کار کنه نه حس میکنم بابات توقعش بالاس یا دلش میخواد ی کس بهتر دقیق نیمدونم نمیفهمم ...

آره خیلی توقعش بالاست همش فکر میکنه من دکتر میشم! کلا من براش مهمم ولی من عشقمو میخوام ان شاء الله که راضی میشه

شما یک دختر شاد هستی! بایکی ازدواج میکنی که مهربونه! زمانش نمیدونم راستی من حس ششم ندارم ولی بیشتر ح ...

شاد نه زیاد

با همونیه که الان تو زندگیمه؟

عزیزم فال گرفتی؟ لیسانس داره ی جا راننده هس مرتب هم قهر میکنه  میره و برمیگرده

نه بخدا من از فال و اینا هیچی ندارم حسمه حس خالصم حالمم خرابه فکر نمیکردم حسم واست درست باشه ولی خوب بوده مث اینکه نازنازی و مغروره ولی مهرت به دلش نشسته

نه بخدا من از فال و اینا هیچی ندارم حسمه حس خالصم حالمم خرابه فکر نمیکردم حسم واست درست باشه ولی خوب ...

اره

درست گفتی مادرش مخالفه

درست گفتی قد بلند و غد و مغروره

2790
2778
2791
2779
2792