2777
2789
عنوان

چاقی

76 بازدید | 10 پست

چقد از خودم بدم میاد چقدددددد چقد از خودم متنفر شدم من از پاهای چاق متنفرممم همه اطرافیام دوس دارن پاهای پری داشته باشن ولی مال من که ارثیه و چیزی بخورم نخورم چاقه(نمیدونم میشه گفت چاق یا نه ولی از نظر بقیه خوبه) دو ماه زحمت کشیده بودم لاغر کنم  از ۶۱ کیلو شده بودم ۵۷ کیلو ولی باز برگشت باز سست شدم باز بی اراده شدم  نمیتونم جلوب خودمو بگیرم ولی عذاب وجدانم مث خوره افتاده تو جونم چاق نیستم و وزنم نرماله ولی خیلی دوس دارم مثل کره ای ها باشم و لاغر  هوففف خدا خیلی بده هیچ کاری نمیتونم بکنم اراده اینم ندارم هر روز ورزش کنم با کالری شماری میتونستم که اونم دیگه اراده شو از دست دادم 

راهکاری دارین؟

البته به جز باشگاه و دکتر تغذیه و رژیمای سخت یا قرص لاغری  یه چیزی که ارادمو تحریک کنه  نمیدونم  اصن بدجور سردرگمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم یه هم رشته ای داشتم تو دانشگاه که با همین کارا بی اشتهایی عصبی گرفت. خوشگل خوش هیکل خانوم. اصلا کیف می کردی باهاش حرف بزنی. یه مدت ندیدمش تا اینکه از بچه ها شنیدم حالش خوب نیست. یکی از دوستام وقتی ازش حرف می‌زد گریه میکرد. من نمیفهمیدم چشونه. تا یه روز تو تاکسی نشست کنارم. باورت میشه نمیتونست بشینه. شده بود پوست و استخون. با دستاش که میلرزید چنگ زده بود به در تاکسی که بتونه خودشو کنترل کنه وگرنه اصلا تعادل نداشت. وقتی پیاده شد متوجه شدم پسری که جلو نشسته بود همراهشه و بهش کمک می کنه وگرنه نمیتونست تنها راه بره. وزنت عالیه. توروخدا الکی حساس نشو که اگه کسی از این دردا بگیره درمونش شدنش هیهاته. 

انقد خوشم میاد پاهای باریک و کشیده داشتم  شکم و پهلو هیچ وقت ندارم و چاق نمیشن ولی این پاهای لع ...

تنها راهش ورزش های قدرتی مخصوص پا هس..

بیشتر ارثی هس، شاید خانوادگی‌ از پایین تنه تپل تر هستید!!!

۵ تا زیاد کنی، عالی میشی. . ولی از همه چی مهتر. سلامتی هس..بدنت که سالم و قوی باشه دیگه به وزنت فکر ...

یه مدت خیلی غصه میخوردم ولی دیگه تصمیم گرفتم همینجوری که هستم خودمو دوست داشته باشم مهم اینه بدنم سالمه و اینکه زشت هم نیستم