2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا توام باهاش نمیری 

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

خب تو هم برو پیشش

کجا میخواد بره؟ 

برو نزدیکا خونه اجاره کن

۲ سال خیلیه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی؛ ینی میره یه شهر دیگه یا خارج از کشور ؟ خوب اگه شهر دیگه میره شمام برین ب ...

نه خارج از ایرانه البته کشور همسایه ونزدیکه اصلا هم مقدور نیست ک ما باهاش بریم 

وایی دوری خیلی سخته نمیخوام تو دلتو خالی کنم اما واقعا سخته شوهر من ماشین سنگین داره مثلا هفته ای ۳ یا ۴ روز پیشم نیس ولی انقدر بهش غر میزنم الان تو یه ماه دوتا سرویس رفته فقط یعنی اندازه یه کارگره درامدش ولی من میگم عب نداره نرو نمیخوام .... یه بار اولایل نامزدیمون بود تویه هفته دوبار رف انقدر گریه کرده بودم تا چن وقت نرف😅

نه خارج از ایرانه البته کشور همسایه ونزدیکه اصلا هم مقدور نیست ک ما باهاش بریم 

نگران نباش عزیزم با اینکه دو سال زیاده ولی خودتو و شوهرتو زندگیتو بسپار ب دست خدا و رهاش کن ؛ تو فکرش نرو و پیله هم نکن بهش که زود بگذره نمیخواک بگم راحته من خودم در سال دو ماه شوهرمو تنها میزارم میرم خونه بابام تا میام چند بار میمیرم و زنده میشم ولی آدم وقتی تو شرایطش بیفته کنار میاد و میگذره

وایی دوری خیلی سخته نمیخوام تو دلتو خالی کنم اما واقعا سخته شوهر من ماشین سنگین داره مثلا هفته ای ۳ ...

عزیزم من ک اصلا عادت نکرد م زیاد وابسته شوهرم نیستم اما واسه رفاه بیشتر من وبچه امه