2777
2789
میتونم بپرسم همسر دوم شدن خوبه یانه؟ همینجوری میخام بدونم زندگی با مرد اول بهتره یا دوم؟ شاید سوالمم ...

اگه بچه ای تو کار نباشه خوبه . در صورتی که ادم خوبی باشه طرف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اونم توقعی نیست  شغل سخت داره بعد امید بسته بود به بورس الانم که بازار خراب دیگه حوصله خودش ...

شما چطور میتونین رو بورس ریسک کنین من یه سرمایه دارم دادم دست یه اشنا بدون ضرر هر ماه فقط واسم فایده میریزه و یه سال بعد پولمم میتونم بردارم

99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 😍🤩یه صلوات واسه بابام بفرستین
[QUOTE=151310699]چرا[/QUOTE چون دو دیقه میگم بچه رو نگه دار میگه من نمیخواستم تو بچه میخواستی نگهش ...

عزیزم تو مادر خوبی هستی مادر خوبی هستی که ۹ ماه توو شکمت نگهش داشتی مواظبش بودی مادر خوبی بودی که تمام اون ناراحتیا و شرایط سخت بارداری رو بخاطرش تحمل کردی. تو خسته شدی. احتیاج به استراحت داری. کسی رو نداری کمک حالت باشه؟ مادری خواهری؟ 

شما چطور میتونین رو بورس ریسک کنین من یه سرمایه دارم دادم دست یه اشنا بدون ضرر هر ماه فقط واسم فایده ...

ما هم دادیم یه نفر که هزار نفر تعریفش رو میکردن و پیج و سایت داره و اشنا بود ولی فعلا که تو ضرر

ما هم دادیم یه نفر که هزار نفر تعریفش رو میکردن و پیج و سایت داره و اشنا بود ولی فعلا که تو ضرر

خب با ضررش شریک نمیشدین....چقدر دادین تا حالا چقدر فایده داده

99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 😍🤩یه صلوات واسه بابام بفرستین