2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=151310699]چرا[/QUOTE چون دو دیقه میگم بچه رو نگه دار میگه من نمیخواستم تو بچه میخواستی نگهش ...

بچت چندسالشه عزیزم؟میدونم خسته ای خودمم مادر یه بچه شیطونم ولی سعی کن بابچت مهربون باشی😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[QUOTE=151310699]چرا[/QUOTE چون دو دیقه میگم بچه رو نگه دار میگه من نمیخواستم تو بچه میخواستی نگهش ...

واقعا باید تو نگهداشتن بچه کمکت کنن شوهرت حد عقل کمکت کنه از بقیه ک ادم توقعی نمیتونه داشته باشه

99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 😍🤩یه صلوات واسه بابام بفرستین
واقعا باید تو نگهداشتن بچه کمکت کنن شوهرت حد عقل کمکت کنه از بقیه ک ادم توقعی نمیتونه داشته باشه

از اونم توقعی نیست 

شغل سخت داره بعد امید بسته بود به بورس الانم که بازار خراب دیگه حوصله خودشم نداره

۱۳ماهشه سعی میکنم به هیچ وجه باهاش بد رفتاری نکنم ولی همین فکرا که تو ذهنمه کافیه برای این طفل بیچا ...

اینجوری حرف نزن عزیزم ناامید نباش سعی کن از لحظه لحظه بزرگ شدنش لذت ببری خدا خیلی بزرگه ان شاءالله به جایی برسه که به داشتنش افتخار کنی اونم به داشتن مادری به خوبی شما به خودش بباله🙏🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۱۳ماهشه سعی میکنم به هیچ وجه باهاش بد رفتاری نکنم ولی همین فکرا که تو ذهنمه کافیه برای این طفل بیچا ...

عزیزم زیاد به این فکر نکن تو مسئول بودی

خواست خدا بوده بهت بچه داده وگرنه میشد دور از جون نازا باشی 

ماچش کن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را