2777
2789
عنوان

رنگ موی خوشگل

498 بازدید | 11 پست

سلام

خانوما میخوام موهای مامانم رو رنگ کنم ، یه رنگ خوب معرفی کنید لطفا😚

موهاش مشکی_قهوه ایه

به خاطر کرونا نمیخواد آرایشگاه بره ، بعد الان من نمیدونم چه شماره یا مارکی بگیرم

رنگای زیتونی و نسکافه ای و این مدل رنگا

پیشاپیش مرسی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بدون دکلره

بدون دکلره هر رنگی بزاری قهوه ای میشه و بجز رنگای طبیعی هر رنگی بزاری‌‌رو ب نارنجی و قرمزی میره  ..بهتره از رنگای طبیعی استفاده کنی

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

ببین من خودم جلو موهامو لایت کردم چند روز پیش 

با a10 و c10 و یخورده m10

شده این

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بدون دکلره هر رنگی بزاری قهوه ای میشه و بجز رنگای طبیعی هر رنگی بزاری‌‌رو ب نارنجی و قرمزی میره &nbs ...

اتفاقا رنگ های سریn یا همون طبیعی چون گرم هستن تناژ قرمزی دارن

رنگ های c و m و a چون سرد هستن تن قرمزی ندارن گلم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خوبه قشنگه میشه مارکش رو هم بگی

مارک بیول و اکسیدان هم نمره ۲ ضدقرمزی بزنید

اتفاقا رنگ های سریn یا همون طبیعی چون گرم هستن تناژ قرمزی دارن رنگ های c و m و a چون سرد هستن تن قر ...

میدونم عزیزم ولی اون رنگها با دکلره خودشونو نشون میدن ..درسته رنگ گرم هستن باید واریاسیون قاطی کنی 

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان