2777
2789
عنوان

رنگ موی خوشگل

500 بازدید | 11 پست

سلام

خانوما میخوام موهای مامانم رو رنگ کنم ، یه رنگ خوب معرفی کنید لطفا😚

موهاش مشکی_قهوه ایه

به خاطر کرونا نمیخواد آرایشگاه بره ، بعد الان من نمیدونم چه شماره یا مارکی بگیرم

رنگای زیتونی و نسکافه ای و این مدل رنگا

پیشاپیش مرسی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بدون دکلره

بدون دکلره هر رنگی بزاری قهوه ای میشه و بجز رنگای طبیعی هر رنگی بزاری‌‌رو ب نارنجی و قرمزی میره  ..بهتره از رنگای طبیعی استفاده کنی

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

ببین من خودم جلو موهامو لایت کردم چند روز پیش 

با a10 و c10 و یخورده m10

شده این

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بدون دکلره هر رنگی بزاری قهوه ای میشه و بجز رنگای طبیعی هر رنگی بزاری‌‌رو ب نارنجی و قرمزی میره &nbs ...

اتفاقا رنگ های سریn یا همون طبیعی چون گرم هستن تناژ قرمزی دارن

رنگ های c و m و a چون سرد هستن تن قرمزی ندارن گلم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خوبه قشنگه میشه مارکش رو هم بگی

مارک بیول و اکسیدان هم نمره ۲ ضدقرمزی بزنید

اتفاقا رنگ های سریn یا همون طبیعی چون گرم هستن تناژ قرمزی دارن رنگ های c و m و a چون سرد هستن تن قر ...

میدونم عزیزم ولی اون رنگها با دکلره خودشونو نشون میدن ..درسته رنگ گرم هستن باید واریاسیون قاطی کنی 

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان