2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا.ماهی ۱ بار میبینمش و دهنم و ایتطوری سرویس کرده.چه برسه به ی جا زندگی کردن. ادمه عوضی هم باه ...

خب محلش نزار نه خودش نه حرفاش بیکاری غصه میخوری

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
نه والا.ماهی ۱ بار میبینمش و دهنم و ایتطوری سرویس کرده.چه برسه به ی جا زندگی کردن. ادمه عوضی هم باه ...

من اصلا کاری باهاشون ندارم بعد 10 ماه دیروز بهم زنگیده کاری داشت😑هرروز بپسرش ولی می نگه من ارتباط ندارم راحتم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
من اصلا کاری باهاشون ندارم بعد 10 ماه دیروز بهم زنگیده کاری داشت😑هرروز بپسرش ولی می نگه من ارتباط ن ...

دس پیش گرف پس نیفته گف زنگی بهم نمیزنی حالا میدونه خودشون نمی‌خوان ارتباط فقط دختراش میخاد بعد گفتم شمابزرگید بایداحوالی بپرسی ازمن گف من هرروز از شوهرت میپرسم گفتم منم احوالت از پسرت میپرسم😂

من اصلا کاری باهاشون ندارم بعد 10 ماه دیروز بهم زنگیده کاری داشت😑هرروز بپسرش ولی می نگه من ارتباط ن ...

اخه بدبختیه من یکی دوتا نیست.شوهرم ی بچه از زنه اوبش داره.بچهه بزرگه و جادوگره.الان این فازه صمینیت با بچهه بر داشته😑من هر جی نیخوام شوهرم و دور کنم،اون نمیزاره.

اصلا ی کارایی میکنه من و عصبی میکنه

دس پیش گرف پس نیفته گف زنگی بهم نمیزنی حالا میدونه خودشون نمی‌خوان ارتباط فقط دختراش میخاد بعد گفتم ...

خیلی پرو هستن.من خودم کم بدبختی ندارم تو زندگیم.اینم آوار شده رو اعصابم

اخه بدبختیه من یکی دوتا نیست.شوهرم ی بچه از زنه اوبش داره.بچهه بزرگه و جادوگره.الان این فازه صمینیت ...

آره اگه مادر اون بچه بودش الان محل ب اون بچش نمیزاشت الان شده هوادارش