2777
2789

تف به ذات آدم بیشعور

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
باهاشون زندگی میکنی تو یه خونه؟ شوهرت رو بکش سمت خودت باهاشون کات کن خلاص

نه بابا.ماهی ۱ بار میبینمشون.اما به زنگ و فضولیاش و دخالت هاش دهنم سرویس شده.دیگه توانی برام نمونده که شوهرم و بکشم سمته خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا دامنتو سبز کنه یه نی نی تپل مپل خوشمل بهت بده به حق فاطمه زهرا مادر شی 

وااای مرسی دعات باعث شد گریه ام بگیره تاحالا کسی اینجوری برام دعانکرده.خیلی خسته شدم دیگه بریدم.😭😭

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
وااای مرسی دعات باعث شد گریه ام بگیره تاحالا کسی اینجوری برام دعانکرده.خیلی خسته شدم دیگه بریدم.😭😭

من خودم تازه مادر شدم برات دعا میکنم از خدا میخوام آرزوی هیچکیو بی پاسخ قرار نده... خدا کمکت کنه، امسدت به خدا باشه خدا خیلی بزرگه خیلییییی. به امید خدا مادرم میشی بجت روداری هم میکنه خستتم میکنه. خدایا به حق مظلومیت امام حسین و به حق این ماه عزیز که توراهه هیچکیو بدون بچه قرار نده. خدا بزرگه بازم بهت میگم فقط امیدوار باش

نه بابا.ماهی ۱ بار میبینمشون.اما به زنگ و فضولیاش و دخالت هاش دهنم سرویس شده.دیگه توانی برام نمونده ...

عی زنگ و فوضولی اینا ک تو ذات همشونه خودتو ناراحت نکن منم اوایل خیلی عصبی میشدم الان میگم بزار غصه ای ک قراره من بخورم اونا بخورن هرچی میگن با یه لبخند میزنم کنار و انقدر جلوشون با شوهرم میگمو میخندم که غصه بخورن ک ماهمو دوس

من خودم تازه مادر شدم برات دعا میکنم از خدا میخوام آرزوی هیچکیو بی پاسخ قرار نده... خدا کمکت کنه، ام ...

مرسی عزیزم ایشالا بچت زیر سایه پدرمادرش بزرگ بشه.والا پس فردا موعدمه از امام حسین خواستم از ته دلم.ایشالا که امیدوارم میکنه

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
کاش خدا به من بچه بده باشه گازش بگیر☺️

وااای اخ جون از امشب دعا میکنم بچه دار شی پسر ناااااز و تپلو انقدر گازش میگرم که 

اخرشم زنش میشم وایسا 

مادر شوهر جون زود باش شوهرمو به دنیا بیار