2777
2789
عنوان

دیشب یه خوابی دیدم خیلییی ناراحتم

117 بازدید | 11 پست

خواب دیدم قران عروسیم پاره شده ایه هاش نه انگار صفحه هاشش جدا شده بودن و جلدش از هم باز شده خیلییی ناراحتم

بعد تو همون گیرو داد که داشتم قران درست می کردم مثلا دیدم دخترم داره به یه کبوتر مرده که رو زمینه دست میزنه بعد تا اومدم بهش بگم نکن دیدم کبوتر بوسید کبوتر یهو زنده شدو پرواز کرد رفت

انشالله خیره صدقه بده خواباتم برای کسی تعریف نکن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

😐😐

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خیلی خوابتون خوب بوده عزیزم.زنده شدن پرنده و ترمیم کتاب قران. به نظرم میاد شاید یه کم دور افتادی از قرآن و دستورات خدا .یه کم بیشتر قرآن بخون و به خدا نزدیک تر شئ

اتفاقا خیلی خوابتون خوب بوده عزیزم.زنده شدن پرنده و ترمیم کتاب قران. به نظرم میاد شاید یه کم دور افت ...

عزیزم من روزی 4 جز قران می خونم هر روز بقره الرحمان یاسین واقعه و سوره طه و چند صفحه ختم قران، یهو این خواب این حس و بهم داد که خدا داره میگه سمتم نیا😔

عزیزم من روزی 4 جز قران می خونم هر روز بقره الرحمان یاسین واقعه و سوره طه و چند صفحه ختم قران، یهو ا ...

اصلا عزیزم. تو با خوندن قرآن و عمل بهش درواقع داری قرآن رو احیا می کنی تو خواب هم دیدی که داری قران رو ترمیم می کنی

عزیزم من روزی 4 جز قران می خونم هر روز بقره الرحمان یاسین واقعه و سوره طه و چند صفحه ختم قران، یهو ا ...

خدا به بدترین بنده شم نمیگه سمتم نیا.... اتفاقا هرچی گناه بیشتر باشه خدا بیشتر خواهان بنده شه و خوشحال میشه از اومدنش.... حواست به نجواهای شیطانی باشه.... دقیقا چون قران زیاد میخونی شیطان اومده سراغت و این فکرو بهت تلقین میکنه که فکر کنی خدا خوشش ازت نمیاد.... حضرت زهرا یه خوابی دید خیلی پریشون شد برای حضرت رسول خوابشو تعریف کرد خضرت محمد فرمود شیطان این خوابو برات اورده ـ ـ ـ 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
خدا به بدترین بنده شم نمیگه سمتم نیا.... اتفاقا هرچی گناه بیشتر باشه خدا بیشتر خواهان بنده شه و خوشح ...

شیطان میخواد یه کاری کنه که دیگه قران نخونی.... حواست باشه.... ببین چقدر قران خوندنت ثواب داره که شیطان این همه دست به کار شده خدا لعنتش کنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
2790
2778
2791
2779
2792