naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان حس ششم 160 بازدید | 36 پست بیاین من واستون حدس بزنم از شخصیتو ایناتون بگم ببینید درس میگم یان؟البت بگمم من حس ششم ندارماااا همینجوری حوصلم سررفته چیزباحالیه😂😂😂😐😐😐😐😐 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1399/05/28 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیناز عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3187 من وبگو اسم خودم سپیناز هست چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم
رویا_ی_زیبا عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1327 😂😂😂بگو ببینم چی میگی 💛زتمامبودنی ها تو همین ازآنمن باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 بگو منو حس میکنم دختر زودباوری هستی و یه ناراحتی توی قلبت داری روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من وبگو حس میکنم خانم شادی هستی. واهل بریزو بپاش و خوش گذرونی هستی و ب خودتوتیپت اهمیت میدی😂😐😐😐 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
سپیناز عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3187 حس میکنم خانم شادی هستی. واهل بریزو بپاش و خوش گذرونی هستی و ب خودتوتیپت اهمیت میدی😂😐😐😐 اوووووی جوجو تاپیکای تابلومونگاه کردی؟کلک اسم خودم سپیناز هست چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم
aydamg عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 513 حس میکنم دختر زودباوری هستی و یه ناراحتی توی قلبت داری من خودمم حس شیشمم خواستی بپرس ناراحت هستم ولی زودباور ن
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اوووووی جوجو تاپیکای تابلومونگاه کردی؟ کلک ن بخدا حوصلم سررفته بعدشم دوس پسرم خوابه گفتم بیام اینجا چرت وپرت بکم😂😂😂😂😂😂 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
barlas2020 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 955 من خودمم حس شیشمم خواستی بپرس ناراحت هستم ولی زودباور ن عزيزم ميشه بگي من به اوني كه دوسش دارم ميرسم يا نه؟ 💕💜💕
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من خودمم حس شیشمم خواستی بپرس ناراحت هستم ولی زودباور ن عه چ خوب ب من بگو ب عشقم میرسم؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....