بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم از تایپیک برو ندونی راجع بهش بهتره من خودم تا ۱۸سالگی نمیدونستم یروز برادرم و مادرم حرفشو زدن شاخام زده بود بیرون که چ چرندیاتی همون شب خوابیدم شروع شد الانم بهش فکرکنم میشم یادم بره خوبم اصلا ندونی بهتره
خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
استارتر من بختک بیچارم کرده بود خیلی هم شدید میشدم یعنی تمام دندونام به هم فشرده میشد و بدنم کامل خشک میشد خیلی وحشتناک خیلی،مخصوصا اوایل بارداری خیلی نگران بچه میشدم،البته منم مطمئنم که این یه مشکل علمی هست و نه خرافات،حالا مدتی هست قبل از خواب حتماً دعا و آیت الکرسی میخونم و یه قرآنم موقع خواب گذاشتم بالاسرم،طاق باز هم اصلا نمیخوابم یعنی حواسم هست که فقط رو پهلو بخوابم خیلی اثر داره،الحمدلله مدتی هست خوبم،شمام امتحان کن ان شاء الله دیگه پیش نیاد
عزیزم من شمارو ریپلای کردم فکر کردم راجع ب بختکه این چیزایی که اسی تعریف کرد ک شما ریپلای کردی منم اولین بار بود میشنیدم😃😃😃 گرخیدم من دراون حد نیستم😀😀😀😀
خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔