دوستان جدی بگیرید حرفای منو ،
من این کامنت رو همه جا میزارم تا اطلاع پیدا کنید
لطفا لطفا این قرصارو مصرف نکنید من به مدت ۳ روز مصرف کردم مرگو جلوی چشمام دیدم،این قرص ها حاوی مواد مخدر هستند و شمارو معتاد و نهایت به مرگ نزدیک میکنه،
من روز اول اثرش اینطور بود که خیلی سر خوش بودم و حراف و شادو مهربون شده بودم و کلا بی خواب شدم و دهنم و زبونم خشک خشک شده بود
روز دوم کمی انرژی داشتم ولی کف دستام عرق میکرد و کمی دلهره داشتم و بازم بیخوابی و خشکی دهان حتی احساس میکردم چشمام هم داره خشک میشه
روز سوم مرگ رو جلوی چشمام دیدم ، بدنم یخ کرده بود به شدت افت فشار داشتم و تپش قلب و قلب درد و خشکی دهان،سبک سری و لرزش دست،تنگی نفس بدترین شب زندگیم رو دیشب سپری کردم که از تپش قلب و بی حسی یه طرف بدنم گریه میکردم و هی میگفتم کاریه که خودم کردم کاش زنده بمونم و نزدیک ۴ لیتر آب خوردم که اثر قرص از بین بره و تا ۱ روز بعدش که الان باشه اثراتش کمی هست،بدیش این بود که فشارم پایین و تپش قلب شدید داشتم،میخواستم گرمی بخورم تپش قلبم بیشتر میشد
با عسل و گلاب و خرما و آبمیوه طبیعی و قرص پرانول خودمو تونستم نجات بدم.
لطفاااااااا لطفااااااا از این راه استفاده نکنید ، اگر لاغر شدید بعدش باید کلی پول بدید که جاهایی که این قرص لعنتی بهتون آسیب زدو درست کنید....نکنید مخصوصا تو این کرونا ایمنی بدنتون به ۰ میرسه هرچقدرم که مکمل و ویتامین مصرف کنید بازم اثراتشو میزاره...