2777
2789

چیه چجوریاس اشتها رو کم میکنه؟؟؟؟ لایکم کن بخونم منم دلم رژیم میخواد ولی نمیتونم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

از لاغری چیزی گفتین به منم خبر بدین

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه چجوریاس اشتها رو کم میکنه؟؟؟؟ لایکم کن بخونم منم دلم رژیم میخواد ولی نمیتونم

قرصا همه عوارضه عزیزای دل وقتی یک چیز شیمیایی مصرف میکنین که روند عادی بدن رو مختل میکنه حتما ضرر داره اولش هم مشخص نیست ولی بعد ها خودشو نشون میده هم تنبلی تخمدان میارن هم ریزش مو هم مشکلات گوارشی و خیلی چیزای دیگه رژیم اصولی بگیرین من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم 

دوستان جدی بگیرید حرفای منو ،

من این کامنت رو همه جا میزارم تا اطلاع پیدا کنید

لطفا لطفا این قرصارو مصرف نکنید من به مدت ۳ روز مصرف کردم مرگو جلوی چشمام دیدم،این قرص ها حاوی مواد مخدر هستند و شمارو معتاد و نهایت به مرگ نزدیک میکنه،

من روز اول اثرش اینطور بود که خیلی سر خوش بودم و حراف و شادو مهربون شده بودم و کلا بی خواب شدم و دهنم و زبونم خشک خشک شده بود

روز دوم کمی انرژی داشتم ولی کف دستام عرق میکرد و کمی دلهره داشتم و بازم بیخوابی و خشکی دهان حتی احساس میکردم چشمام هم داره خشک میشه

روز سوم مرگ رو جلوی چشمام دیدم ، بدنم یخ کرده بود به شدت افت فشار داشتم و تپش قلب و قلب درد و خشکی دهان،سبک سری و لرزش دست،تنگی نفس بدترین شب زندگیم رو دیشب سپری کردم که از تپش قلب و بی حسی یه طرف بدنم گریه میکردم و هی میگفتم کاریه که خودم کردم کاش زنده بمونم و نزدیک ۴ لیتر آب خوردم که اثر قرص از بین بره و تا ۱ روز بعدش که الان باشه اثراتش کمی هست،بدیش این بود که فشارم پایین و تپش قلب شدید داشتم،میخواستم گرمی بخورم تپش قلبم بیشتر میشد

با عسل و گلاب و خرما و آبمیوه طبیعی و قرص پرانول خودمو تونستم نجات بدم.

لطفاااااااا لطفاااااا‌ا از این راه استفاده نکنید ، اگر لاغر شدید بعدش باید کلی پول بدید که جاهایی که این قرص لعنتی بهتون آسیب زدو درست کنید....نکنید مخصوصا تو این کرونا ایمنی بدنتون به ۰ میرسه هرچقدرم که مکمل و ویتامین مصرف کنید بازم اثراتشو میزاره.‌‌..