2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 6440 بازدید | 1618 پست
جمال يوسف گل چشم باغ روشن کرد ولي ز گمشده من خبر نمي آيد شدم به ياد تو خاموش، آنچنان که دگر فغان هم ...

تو نبین ساکت وارام نشسته ام کنجی 

درد ناگفته زیادست ولی محرم نیست

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میسوزم از فراقت روی از جفا بگردان  هجران بلای ماشد یارب بلا بگردان

میل من سوی وصال و قصد او سوی فراق

این چه رسمیست تو داری روزگار

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

میرفت خیال تو ز چشم من و میگفت هیهات از این گوشه که معمور نمانده است  صبر است مرا چاره ی هجرا ...

تفال زدم نیمه ی شب به قرآن کتابی که از وحی شیرازه دارد،،،برای دلم آیه ی صبر آمد ،،ولی نازنین ،صبر ، اندازه دارد . . 

اگر آن سبز قامت رو نماید.     در باغ خدا را می گشاید

نیستی کم! نه از آیینه نه حتی از ماه
که ز دیدار تو دیوانه ترم تا از ماه

تو نبین ساکت وارام نشسته ام کنجی  درد ناگفته زیادست ولی محرم نیست

سینه خواهم شرحه شرحه از فراق

تا بگویم شرح درد اشتیاق

اﯼ ﻓﻠﮏ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ حریم کوی ﯾﺎﺭﻡ ﮐــــﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﺑﺎ ﺩﻏﻠــــــﮑﺎﺭﯼ ﺍﺳﯿـــﺮ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﻡ ﮐــــﺮﺩﻩ ﺍﯼ روی ﺳﺮﻣﺴﺘﯽ ﺳ ...

غم زمانه خورم یا فراق یار کشم

به طاقتی که نمانده کدام بار کشم

تفال زدم نیمه ی شب به قرآن کتابی که از وحی شیرازه دارد،،،برای دلم آیه ی صبر آمد ،،ولی نازنین ،صبر ، ...

باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش 

برجفای خار هجران صبر بلبل بایدش

هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت*  جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت