2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 6441 بازدید | 1618 پست
وای چه خسته می کند تنگی این قفس مرا  پیر شدم نکرد از این رنج و شکنجه بس مرا

از مردم افتاده مدد گير كه اين قوم    با بي پروبالي، پر و بال دگرانند

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای دل اندر بند زلفش از پریشانی منال مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش

اگ من یهو رفتم ینی موقعیت مناسب نبوده

گفتم بی ادبی نشه یهو  

سلام دوستان

به به سلامممممممممم

از وصل تو گر نيست نصيبم عجبي نيست   هم ظلمت و هم نور به يكجا نتوان ديد

وقت آن است کزین منزل ویران بروم  راحت جان طلبم از پی جانان بروم

ما بی تو تا دنیاست دنیایی نداریم           چو سنگ خاموشیم و غوغایی نداریم

از منست اين غم كه بر جان منست     ديگر اين خود كرده را تدبير نيست

تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده         

بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست

ترا که هر چه مراد است در جهان داری      چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری

تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده           بي آنكه وعده باشد در انتظا ...

هر شبي گويم که فردا ترک اين سودا کنم     باز چون فردا شود امروز را فردا کنم

.............!!!!!!

دلم تنهاست ماتم دارم امشب        دلي سرشار از غم دارم امشب

به کام دل نرسیدیم و جان به حلق رسید

و گر به کام رسد همچنان رجایی هست

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!