آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6421 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9178 هر چيز که بشکند ز بها افتد و ليک دل را بها و قدر بود تا شکسته است تو را بس منتظر ماندم اوتاندی لحظلر مندنبدان من دوستت دارم اینان بو یاشار گوزلردن تعطیل🚫
سامانتاجون عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10280 یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و ... تا تو نگاه میکنی کار من آهکردن است....ای به فدای چشم تواین چه نگاه کردن است؟؟!! اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 نرفتی از دل و نه از خیالم به جون جفتمون همش تو خوابمی یه کاری کن دیگه نیای به خواب من مهریییییییییی نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست مشکل ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 مي يابم از خود حسرتي باز از فراق کيست اين آماده ي صد گريه ام از اشتياق کيست اين نیستییییی حالم خرابههههتو رو بااااا یکی دیگه دیدمداغووون شدم مردمولی باز بهت خندیدم
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه هر کیم ایتیره اصلینی اینسان اولا بیلمزقارتال نه قدر آج قالا ترلان اولا بیلمزاوزگه دیلین اورگشسن اگر اوز دیلین آتماهر قیرمزی داش دریادا مرجان اولا بیلمز
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 تو را بس منتظر ماندم اوتاندی لحظلر مندن بدان من دوستت دارم اینان بو یاشار گوزلردن اوپسسسنمي توان به تو شرح بلاي هجران کرد فتاده ام به بلايي که شرح نتوان کرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 تا تو نگاه میکنی کار من آهکردن است.... ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است؟؟!! تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 نیستییییی حالم خرابهههه تو رو بااااا یکی دیگه دیدم داغووون شدم مردم ولی باز بهت خندیدم ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 ترسم اي مرگ نيايي تو و من پير شوم آنقدر زنده ب ... من بودم و زاهد به دوراهی که رسیدیممن سمت شما آمدم او سمت خدا رفت...
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 من بودم و زاهد به دوراهی که رسیدیم من سمت شما آمدم او سمت خدا رفت... تو عهد كرده اي كه كشاني به خون مرا من جهد كرده ام كه به عهدت وفا كني ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 مهریییییییییی نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست ... لطف خدا بیشتر از جرم ماستنکته ی سربسته چه دانی خموش
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 @دختربارونی66 سنه خاطر گوزلیم دونیانی ویران ائدرمغمین اولسا بله جاندان سنی درمان ائدرمسیلرم گوزیاشینی آغلاسان آغلار اورگیممنی سئوسن اگر، اوز جانیمی قوربان ائدرم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 لطف خدا بیشتر از جرم ماست نکته ی سربسته چه دانی خموش شخصي همه شب بر سر بيمار گريست چون روز شد او بمرد وبيمار بزيست ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 نیستییییی حالم خرابهههه تو رو بااااا یکی دیگه دیدم داغووون شدم مردم ولی باز بهت خندیدم منیم آغلار گؤزومه رحم ائله جانان ، گئتمهدایانیب جان دوداغا ، جان سنه قوربان ، گئتمهقوی منیم جانیمیله صبر و توانیم گئتسین !سن منه تاب و توان ، روح و روان"سان ، گئتمه !سن"ایله هر غمه ، هر درده تحمل ائدرمآما سن"سیز یوخوموش دردیمه درمان ، گئتمه !نئیلیرم زهره"نی ، چرخ فلکی ، آی گونشی ؟هامیسی گئتسه گئدیب ، سئوگیلی جانان گئتمه
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداش ... مرحبا طایر فرخ پی فرخنده پیامخیر مقدم چه خبر دوست کجا راه کدام