آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6419 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 ببخشیدا شما کپی میکنی من تایپ میکنم😓 هرچیییییسریع کپی میکنم خو بعضیاشم خودم میگم مغز فندقی ک نیستمممم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آی که خانه خانه توست... تو را صبا و مرا آب دیده شد غمازوگرنه عاشق و معشوق رازدارانند
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 ببخشیدا شما کپی میکنی من تایپ میکنم😓 جانا سخن از زبان ما میگویی
سامانتاجون عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10280 موي سپيد را فلکم آسان نداد اين رشته را به نقد جواني داده ... مامانم گفته به من دست تو مماخم نکنم😬 اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آی که خانه خانه توست... تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسي، من به خدا رسيده ام ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 مامانم گفته به من دست تو مماخم نکنم😬 عاشقتمممممي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ستآن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم من سرگشته هم از اهل سلامت بودمدام راهم شکن طره هندوی تو بود
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 تو را صبا و مرا آب دیده شد غماز وگرنه عاشق و معشوق رازدارانند دانی که چیست دولت دیدار یار دیدندر کوی او گدایی بر خسروی گزیدناز جان طمع بریدن آسان بود ولیکناز دوستان جانی مشکل توان بریدن...
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45895 رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آی که خانه خانه توست... تو را من چشم در راهم شباهنگامکه میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهیوزان دل خستگانت راست اندوهی فراهم، میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 من سرگشته هم از اهل سلامت بودم دام راهم شکن طره هندوی تو بود دارد به جانم لرز مي افتد رفيق؛ انگار پاييزمدارم شبيه برگ هاي زرد و خشك از شاخه مي ريزم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 تو را من چشم در راهم شباهنگام که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی وزان دل خستگانت راست اند ... مي رود عمر عزيز ما، دريغا چاره چيستدي برفت و ميرود امروز و فردا، چاره چيست ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو ف ... یار مفروش به دنیا که بسی سود نکردآنکه یوسف به زر ناسرع بفروخته بود
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 تو را من چشم در راهم شباهنگام که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی وزان دل خستگانت راست اند ... زان یار دلنوازم شکریست با شکایتگر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایتچشمت به غمزه ما را خون خورد و میپسندیجانا روا نباشد خونریز را حمایت
سامانتاجون عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10280 عاشقتمممم مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود در ابریشم عادت آسوده بودم...تو با حال پروانه ی من چه کردی؟؟!!! اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45895 دارد به جانم لرز مي افتد رفيق؛ انگار پاييزم دارم شبيه برگ هاي زرد و خشك از شاخه مي ريزم می تراود مهتابمی درخشد شب تابنیست یک دم شکند خواب به چشم کس ولیک میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......