2777
2789
عنوان

تو چه غذاهای میشه پنیر پیتزا ریخت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 21 پست
اره

چطوری؟

از خوردن بستنی قیفی در خیابان خجالت نکش😊🍦از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت آمده عکس بگیری📷🌱از اینکه بنشینی کنار کودکِ فال فروش و با او درد و دل کنی😌❤  از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی🤗🏃🏻‍♀️ از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری💖 از عصبانی شدن...از بلند خندیدن....از گریه کردن های بی دلیل....از کنار گذاشتن آدم هایی که تو را نمی فهمند....✅خجالت نکش!👏🏻 عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد🌾برای خودت زندگی کن!🌸💚🌱♡
غذاهای فست فودی . مثل پاستا یا سیب زمینی سرخ کرده 😍 پیتزا و هات داگ و برگر هم که دیگه همه میدونن😄

سیب زمینی سرخ کرده و همبرگر چطوریه لطفا بگو

از خوردن بستنی قیفی در خیابان خجالت نکش😊🍦از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت آمده عکس بگیری📷🌱از اینکه بنشینی کنار کودکِ فال فروش و با او درد و دل کنی😌❤  از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی🤗🏃🏻‍♀️ از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری💖 از عصبانی شدن...از بلند خندیدن....از گریه کردن های بی دلیل....از کنار گذاشتن آدم هایی که تو را نمی فهمند....✅خجالت نکش!👏🏻 عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد🌾برای خودت زندگی کن!🌸💚🌱♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوکو سیب زمینی شکم پر چطوریه میشه دستورشو بگی

همون کوکو معمولی توشو مثلا میتونی ژامبون خورد شده و پنیر پیتزا بذاری بعد گردش کنی و یه کم پهنش کنی یا گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و‌پنیر پیتزا 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
موقع دم بریز 

لا ب لا همشون ؟

ماکارانی مگه میشه؟

اره عالی میشه ماکارانی پیتزا لازانیا بندری سمبوسه سیب زمینی سرخ کرده هات داگ یا سوسیس سوخاری تو همچی اصلا عالی میشه

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
سیب زمینی سرخ کرده و همبرگر چطوریه لطفا بگو

سیب زمینی رو گرد خورد میکنم و سرخ میکنم بعد توی یه ظرف  که ارتفاعش زیاد باشه میریزم (ظرفی که مخصوص فر باشه) بعد یه لایه پنیر پیتزا میریزم و بعد باز سیب زمینی بعد که سیب زمینیا تموم شد لایه آخر پنیر میریزم و آویشن میزنم ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ تو فر بعدش تو ظرف برش میزنم و در میارم و با سس کچاب و مایونز و سس بشامل سر میکنم نمک هم یادت نره ☺ همبرگر هم که دقایق اخر سرخ شدن روش پنیر  میریزم بعد در تابه رو میذارم ۵ دقیقه بعد بدون اینکه برش گردونم در میارم و سر میکنم . 😋 

راستی عزیزم با پنیر پیتزا لازانیا هم میشه درست کرد😄

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕