2777
2789
عنوان

ماسک صورت

135 بازدید | 11 پست

من ماسک سفیده تخم مرغو زرد چوبهو ماسک نشاسته سیب زمینی با یفیده زدم خیلی خوب بودن وصورتمو خیلی صاف کردن شما چه ماسکایی طدین خوب بوده؟ 

خدایا شکرت🌹

آب برنجم به پوستت اسپری کن

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوریم بهتره یا اسپری کنیم؟؟

اسپری کن پوستت ..خوردنشم خوبه ...اما اسپری کردن روی پوست برای پوست عالیه دوست قشنگم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
مرسی عزیزم😍😍

خواهش میکنم خانم خشگله😙

موقعی برنجو ابکش میگنم، اون ابو؟ 

آفرین بله..میتونی یه مشت برنج بزاری بجوشه آب اونم بزنی