2777
2789
عنوان

چسبندگی بعد از ختنه

2213 بازدید | 24 پست

سلام پسر من 5 ماهشه و 40 روزگی ختنه اش کردیم با حلقه ولی الان لبه های التش به پوستش چسبیده.بردیم دکتری که ختنه کرده با دست بازش کرد و هیدرو کورتیزول داد ولی دوباره چسبیده.دکتر گفت خودش با نعوظ بعدا خوب میشه ولی من نگرانم پسرم نوجوان بشه و نعوظ کنه و تازه پوستش جدا بشه و درد داشته باشه و بترسه و به ما نگه و ...

تجربه ای داشتید؟

منم پسرمو ۵ ماهگی ختنه کردم دکترشم فوق تخصص اورولوژ بود ولی گفت حلقه فقط تا ۳ ماه انجام میده سنتی بود 

ولی بنظرم به یه دکتر دیگه نشون بده

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

یکم بزرگتر شه..خودش باز میشه..اما شما هی با دست بازش کنید..اصلا جای نگرانی نیشت

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ۴ تا ۵ سالش بشه درست میشه نترس😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بنظرم پیگیری کنید. علت اصلیه زودانزالی همین موضوعه.پوست آلت بیش از حد کشیده میشه,هم اینکه اجازه نعوظ کامل نمیده ,هم اینکه آلت حساس تر میشه.

آخه چرا ختنه میکنید,تورو خدا قبلش یکم تحقیق کنید. من نمیدونم تا کی قراره این عمل اشتباه و زجرآور انجام بشه و فرزندانمونو شکنجه کنیم

بنظرم پیگیری کنید. علت اصلیه زودانزالی همین موضوعه.پوست آلت بیش از حد کشیده میشه,هم اینکه اجازه نعوظ ...

الان کشورای اروپایی و آمریکایی دارن انجام میدن 

زود انزالی آقایان هم بخاطر تغذیس بیشتر قدیم چرا مردا اینقدر زودانزالی نداشتن؟پسر من عفونت داشت و با دارو خوب نشد ختنش کردزم خوب شد کاملا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

عزیزم موقع شستشو و توو حموم باید پوستشو عقب بدی و بشوری ن ک ولش کنی بمونه باز بچسبه.چ توو دستشویی چ توو حموم با دستت بکشش عقب بشورش حتما.با کف بشوری ک خیلیم بهتره.مدام باید بشوری

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

سه تا خواهرزاده منم ایجور شدن.فقط باید پوستشو خودت تاته بکشی عقب و باشامپو یا صابون بشوری ک نچسبه.ی  سری پمادا هستن ک برا چشم میدن کوچیکن.من اسمشو نمیدونم اونا خیلی زود خوبش میکنن

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
الان کشورای اروپایی و آمریکایی دارن انجام میدن  زود انزالی آقایان هم بخاطر تغذیس بیشتر قدیم چر ...

85درصد اروپایی ها ختنه نشدن و 99 درصد افریقاییا ختنه شده هستن. حالا شما برو آمار بیماریایی که به ختنه ربط میدی رو توی این دوتا قاره بررسی کن

الان کشورای اروپایی و آمریکایی دارن انجام میدن  زود انزالی آقایان هم بخاطر تغذیس بیشتر قدیم چر ...

اتفاقا امار ختنشون داره میاد پایین. توی اروپا که خیلی آمار کمی بود . امریکا هم رو به کاهشه. چون از نظر علمی خیلی عوارض داره . فقط جنبه زیبایی و مذهبی داره.

85درصد اروپایی ها ختنه نشدن و 99 درصد افریقاییا ختنه شده هستن. حالا شما برو آمار بیماریایی که به ختن ...

به نظرم شما سند آمارتو بگو از کجا آوردی 

و چون هم عقیده نیستیم بحث بی فایدست 

همدیگر رو ریپلای نکنیم بهتره 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟