ما ۲،۳سال میشه که همگی با خانواده برای زندگی اومدیم مازندران البته قبل تر پدر و مادرم بودن با اینکه خیلی شهر خوبیه خیلی خیلی من همیشه دوست داشتم اینجارو ولی بنظرم برای کسی که از شیراز اومده زندگی یه کم سخته اخه من عاشق افتابم اینجا بیشتر وقتا بارونه بنظرتون عادت میکنم به اینجا؟؟
لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹
روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹
راستش من اونجا به دنیا اومدم و تا بیست سالگیم شمال بودم، بعدش رفتم جای خشک. الان اصلا نمیتونم بیشتر از سه چهار روز رطوبت شمال رو تحمل کنم. کلا بی قرار و کسل و تنبل میشم. میریم انقد غر میزنم کسی باورش نمیشه خودم شمالی هستم
آره نگران نباش من خودم مازندرانی هستم ازدواج که کردم برای زندگی اومدم مشهد که شهری خشک هست برعکس مازندران که رطوبتی وبارونیه. کم کم بهش عادت کردم توهم عادت میکنی.