2777
2789

سلام

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو در ۴۱ روز باید بگی(روز اول صد مرتبه روز دوم دویست مرتبه همینطور هر روز صد تا زیاد میشه تا روز آخر که میشه چهار هزار وصدتا)

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یکشنبه شروع شه روز اول صدتا بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم هر روز یه تسبیح اضافه میشه اخرین روزش میفته پنج شنبه که باید ی جعبه خرما خیرات کنی 

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
از یکشنبه شروع شه روز اول صدتا بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم هر روز یه تسبیح اضا ...

عزیزم اگه به روز رو فراموش کنیم چی؟

سوال دوم اینکه من هر روز صد تا باید بگم؟ 

یا نه روز اول صد تا روز دوم دویست تا روز سوم سیصد تا ؟ 

سلام ذکر بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو در ۴۱ روز باید بگی(روز اول صد مرتبه ...

عزیزم روز دوم دویست تا باید بگم ؟یا نه  صد تا بگم با صد تای روز اول دویست تا میشه؟

عزیزم روز دوم دویست تا باید بگم ؟یا نه  صد تا بگم با صد تای روز اول دویست تا میشه؟

اگه فراموش کردی باید از اول شروع کنی بعدشم روز اولت 100 تاست روز دوم 200 روز سوم 300 و روز38 3800 تا روز اخر  که میشه  روز چهلم 4000 تا. التماس دعا

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
عزیزم روز دوم دویست تا باید بگم ؟یا نه  صد تا بگم با صد تای روز اول دویست تا میشه؟

نه هر روز اضافه میشه روز دوم باید از اول 200 تا بگی. برای منم دعا کن خیلی خسته م

روز شروع بهتره یکشنبه باشه و اینکه رو این ختم خیلی تاکید شده واسه حاجت روایی. روزای اخرش یکم باید بیشتر زمان بزاری