2777
2789
عنوان

قسط وام

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
ولله من که برج ۳ پرداخت کردم دیدم برام اومده قسط پرداختی ۱ ترسیدم رفتم بانک گفت قراردادا رو تغییر دا ...

برای من و شوهرم امروز همون نفری ۵۰۰ قسط اومده، اگه جریمه خورده باشه رو همین پیامک حسابش نمیکنن بجای ۵۰۰ بگن؟؟

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡
نه بابا پسر عموی شوهرم پرداخت نکرد بعد پدرشوهرم ضامنش بود صد بار زنگ زدن گفت حقوق کم میشه باید پرداخ ...

والا من که دیدم جریمه میشه رفتم پرسیدم اینجوری گفتن ولی من پرداخت کردم هر طور ش  به خاطر جریمه اش 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بابا پسر عموی شوهرم پرداخت نکرد بعد پدرشوهرم ضامنش بود صد بار زنگ زدن گفت حقوق کم میشه باید پرداخ ...

ماهم تا این ماه پرداخت نکردیم اما خبری نبود ، حداقل ضامنامون میگفتن بهمون دیگه 🤔

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡
والا من که دیدم جریمه میشه رفتم پرسیدم اینجوری گفتن ولی من پرداخت کردم هر طور ش  به خاطر جریمه ...

منم پرداخت کردم تازه نزدیک دو تومن اضافه پرداختی هم داشتم حالا گذاشتم همونجا بمونه شوهرم بدونه همون هم خرج میکن تا مهر که قسط اخرم یهویی میگیرم😂😂