2777
2789
عنوان

قسط وام

149 بازدید | 22 پست

خانوما اونایی ک قسط دارین ، براتون پیام اومده امروز؟!

نیم ساعت پیش واسه من و شوهرم قسط وام ازدواج اومد بعد از چندماه ک قرار بود نگیرن،

اخه تو این کرونایی کی پول داره قسط بده 😣😐😒

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡

هنوز ندادی من از برج ۳دارم میدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم قسطایی که قرار بودن نگیرن تا اردیبهشت بود اونم بعضی بانکا جریمه کردن من که گوش نکردم حرفاشونو ...

پس چرا پیامک نمیومد واسه ما 🤔

نه پیامکش نمیومد، این ماه اومد

برا منم نیومد ولی ترس اینکه ب ضامنام پیام بره پرداخت کردم بعدشم تنفس تا ۲بود باید پرداخت کنی گلم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
پس چرا پیامک نمیومد واسه ما 🤔

ولله من که برج ۳ پرداخت کردم دیدم برام اومده قسط پرداختی ۱ ترسیدم رفتم بانک گفت قراردادا رو تغییر دادن حالا احتمالا دیگه پیامک نیومده سعی کن بری بانک ببینی شاید جریمه خورده باش

ما که طبق روال دادیم.جمع بشه سخت تره.تازه از این ماه قسط شروع میشه.انقد وام گرفتیم که فقط خدا میتونه ...

ما هم کلی قسط داریم خدا خودش کمک کنه :‹

والا اون سه ماه بود که تموم شد تازه همون موقع هم جریمه میخورد فقط به ضامن زنگ نمی زدن ما هم همش دادی ...

نه بابا پسر عموی شوهرم پرداخت نکرد بعد پدرشوهرم ضامنش بود صد بار زنگ زدن گفت حقوق کم میشه باید پرداخت کنین