2777
2789
عنوان

میگم بچه ها ما که

210 بازدید | 18 پست

این دنیا دادیم زندگی میکنیم

اگر اون دنیاییم باشه برای روحمونه

این وسط ترسناکش مردنه وتو قبر زنده شدن واینکه سره ادم بخوده سنگ لحد 

یا اصلا فکر کن به هر دلیلی تو قبر زنده شیم واقعا وحشتناکه 

مگه نه

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم نمیشه که تو قبر زنده بشی.....

مرگ هم ترسناک نیست چون در واقع تولد به یک جهان دیگه محسوب میشه.....

ترسناک اعمال بد ماست که مارو از مرگ میترسونه‌....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

روزا میخوابید شبا بیدارید عوارضشم میشه اینجور فکرا  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عزیزم نمیشه که تو قبر زنده بشی..... مرگ هم ترسناک نیست چون در واقع تولد به یک جهان دیگه محسوب میشه. ...

تو به کتاب خوندم 

از هر ده هزار نفر یه نفر زنده خاک میشه به خاطر اشتباه پزشکی یا راه افتادن قلب بعد ایست قلبی

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده

وای من همیشه از مرگ ترس دارم جدیدا خیلی فک میکنم بهش 

به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤