رهگذر۲۰۲۰ مدیر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 عنوان گربه 😱😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست بچه ها یه گربه تو حیاطمونهفک کنم بچست نمیتونه بره همش میو میو میکنه 😭😭😭الانم خودشو کوبوند ب در عاغاااا من از گربه میترسم 😭 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی 1399/05/28 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 من بودم بیدارمیکردم فوبیای وحشتناک دارم طبقه دومین صداشونوبشنوم پنجره هارومیبندم دراتاقم میبن ... مامانم اومد گفتم بهش کاری نکرد رفت خوابید دوباره 😭😭😭😭 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
صبران عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1671 وای نه اولا ک میترسم بعد در رو باز کنم میاد تو بعدم پارسالم ی بار چندتا گربه اومده بودن هر کار کر ... باشه... حداقل اذیتش نکنید ممکنه نحسی بیاره
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 من گربه میبینم میپرم سمتش بغلش میکنم😐 من وحشت دارم ازشون به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 باشه... حداقل اذیتش نکنید ممکنه نحسی بیاره نه کاریش نداریمولی میترسم من به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
ساراااگلی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 16429 چ باید کرد دقیقا؟! این لحظه ب لحظه بیشتر داره صدا میده واقعا الاناست ک دیگه سکته بزنم بروبیذارکن یکیومن واقعا نمیتونم تحمل کنم
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 خسته نباشی پهلون😝😉 سلااامت باشی دلاور😂😂😂😂 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 بروبیذارکن یکیومن واقعا نمیتونم تحمل کنم مامانم بیدار شد گفتم بهش ولی رفت خوابید 😐😑😶 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
ساراااگلی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 16429 مامانم بیدار شد گفتم بهش ولی رفت خوابید 😐😑😶 بروباباتو بیذازکن
elemax عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 6111 مامانم اومد گفتم بهش کاری نکرد رفت خوابید دوباره 😭😭😭😭 مثل مامان من😂😂 میگه گربه هم ترس.داره مگه من سکته میکنم
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 مثل مامان من😂😂 میگه گربه هم ترس.داره مگه من سکته میکنم 😂😂😂 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی