رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 عنوان گربه 😱😱😱 227 بازدید | 25 پست بچه ها یه گربه تو حیاطمونهفک کنم بچست نمیتونه بره همش میو میو میکنه 😭😭😭الانم خودشو کوبوند ب در عاغاااا من از گربه میترسم 😭 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی 1399/05/28 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 منم سکته میکنم گربه میبینم خیلی حس بدیههمش صدا میده و خودشو میکوبه ب در و پنجره اتاقم به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 وای گناه داره🥺 خوابن همهمنم میترسم به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
ملیسوو عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 264 مام یکی حیاط پشتی الان داره میو میکنه ولی من میترسم نمیرم هرچی ب بابامم گفتم از سرشب گوش نداد همسایه هام که هرچی میندازن نمیره ساختمون پشتی پنجره هاش طرف حیاط پشتی مان کلا ساختمونا چسبیدن منم ک میترسم چون کابوس دیدم از حیاط پشتی
_h_ebr_ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9315 خوابن همه منم میترسم توعم بخاب😁ب پیشیم بگو بلو لالا🥺😁 و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
ساراااگلی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 16429 من بودم بیدارمیکردم فوبیای وحشتناک دارم طبقه دومین صداشونوبشنوم پنجره هارومیبندم دراتاقم میبندم توحال میشینم
صبران عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1671 ترس نداره... یه کم شیر براش بذار بخوره... مامانش میاد سراغش میبرتش
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 مام یکی حیاط پشتی الان داره میو میکنه ولی من میترسم نمیرم هرچی ب بابامم گفتم از سرشب گوش نداد همسایه ... چ باید کرد دقیقا؟! این لحظه ب لحظه بیشتر داره صدا میدهواقعا الاناست ک دیگه سکته بزنم به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 توعم بخاب😁ب پیشیم بگو بلو لالا🥺😁 کارام تموم نشدن هنوز به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
ملیسوو عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 264 چ باید کرد دقیقا؟! این لحظه ب لحظه بیشتر داره صدا میده واقعا الاناست ک دیگه سکته بزنم وای منم نمیدونم اصن گوش نده بخواب خیلی وحشتناکه
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 ترس نداره... یه کم شیر براش بذار بخوره... مامانش میاد سراغش میبرتش وای نهاولا ک میترسمبعد در رو باز کنم میاد توبعدم پارسالم ی بار چندتا گربه اومده بودن هر کار کردیم نمیرفتن مامانم واسشون غذا گذاشت اونام دیگه موندگار شدنبا بدبختی رفتن به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
_h_ebr_ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9315 کارام تموم نشدن هنوز خسته نباشی پهلون😝😉 و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙