2821
2789
عنوان

برام دعا کنید

55 بازدید | 10 پست

مامانای گل ،شمایی ک بارداری میشه دستت رو شکمت بذاری برام دعا کنی و به تو دلی نازت بگی برام از خدا بخواد ک منم بتونم مامان بشم بتونم بارداری رو تجربه کنم 😭😭😭😭خواهش می کنم از نی نی تو شکمتون بخواین برام دعا کنه

انشالله خدادبهت ی بچه سالمو صالح بده خودمم خیلی وقته منتظرم😥😥😥

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم ایشالا به زودی دامنت سبز میشه مطمعنم، شکرگزاری کن گلم با خودت بگو خدایا شکرت بابت بار داریم مدام تکرار کن یه جوری دعا کن که انگار حاجتت برآورده شده

چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل ازآن حیران بماند

براتون صلوات فرستادم

به ٤٠ تا خانوم گل نياز داريم براي توسل به اقا قمر بني هاشم💚👇🏻https://www.ninisite.com/discussion/topic/4891238/پيرو-تاپيك-قبلي-مربوط-به-توسل-به-قمر-بني-هااااشمزووود-بياين

كارير قديمي بوده ام😜
انشالله خدادبهت ی بچه سالمو صالح بده خودمم خیلی وقته منتظرم😥😥😥

توهم همین چیزی که من گفتم انجام بده عزیزم مطمعنم به زودی باردار میشد کتاب از دولت عشق حتما حتما بخون نتیجه میگیری، نتیجه گرفتم که میگم عزیزم 

عزیز دلم ایشالا به زودی دامنت سبز میشه مطمعنم، شکرگزاری کن گلم با خودت بگو خدایا شکرت بابت بار داریم ...

قبلا به این جمله دامنت سبز شه می‌خندیدم الان باهاش گریه می کنم

توهم همین چیزی که من گفتم انجام بده عزیزم مطمعنم به زودی باردار میشد کتاب از دولت عشق حتما حتما بخون ...

چشم عزیزم من چنوقته اینکارو میکنم و مطمئنم انشالله زود باردار میشم😍😍😍

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

قبلا به این جمله دامنت سبز شه می‌خندیدم الان باهاش گریه می کنم

اصلا گریه نکن نا امید نباش بخدا من قسم میخورم تو به زودی بچه دار میشی بهت قول میدم فقط شکرگزاری کن هر روز 

چشم عزیزم من چنوقته اینکارو میکنم و مطمئنم انشالله زود باردار میشم😍😍😍

منم مطمعنم، به زودی خبر بارداری جفتتون می‌شنوم خیلی زود زود عشق الهی تو زندگی شماست و واسه شما یه نی نی سالم از خدا میگیره 

منم مطمعنم، به زودی خبر بارداری جفتتون می‌شنوم خیلی زود زود عشق الهی تو زندگی شماست و واسه شما یه نی ...

ممنونم عزیزم انشالله🙏😘😘😘

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز