2777
2789
عنوان

برام دعا کنید

55 بازدید | 10 پست

مامانای گل ،شمایی ک بارداری میشه دستت رو شکمت بذاری برام دعا کنی و به تو دلی نازت بگی برام از خدا بخواد ک منم بتونم مامان بشم بتونم بارداری رو تجربه کنم 😭😭😭😭خواهش می کنم از نی نی تو شکمتون بخواین برام دعا کنه

انشالله خدادبهت ی بچه سالمو صالح بده خودمم خیلی وقته منتظرم😥😥😥

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیز دلم ایشالا به زودی دامنت سبز میشه مطمعنم، شکرگزاری کن گلم با خودت بگو خدایا شکرت بابت بار داریم مدام تکرار کن یه جوری دعا کن که انگار حاجتت برآورده شده

چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل ازآن حیران بماند

براتون صلوات فرستادم

به ٤٠ تا خانوم گل نياز داريم براي توسل به اقا قمر بني هاشم💚👇🏻https://www.ninisite.com/discussion/topic/4891238/پيرو-تاپيك-قبلي-مربوط-به-توسل-به-قمر-بني-هااااشمزووود-بياين

كارير قديمي بوده ام😜
انشالله خدادبهت ی بچه سالمو صالح بده خودمم خیلی وقته منتظرم😥😥😥

توهم همین چیزی که من گفتم انجام بده عزیزم مطمعنم به زودی باردار میشد کتاب از دولت عشق حتما حتما بخون نتیجه میگیری، نتیجه گرفتم که میگم عزیزم 

عزیز دلم ایشالا به زودی دامنت سبز میشه مطمعنم، شکرگزاری کن گلم با خودت بگو خدایا شکرت بابت بار داریم ...

قبلا به این جمله دامنت سبز شه می‌خندیدم الان باهاش گریه می کنم

توهم همین چیزی که من گفتم انجام بده عزیزم مطمعنم به زودی باردار میشد کتاب از دولت عشق حتما حتما بخون ...

چشم عزیزم من چنوقته اینکارو میکنم و مطمئنم انشالله زود باردار میشم😍😍😍

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

قبلا به این جمله دامنت سبز شه می‌خندیدم الان باهاش گریه می کنم

اصلا گریه نکن نا امید نباش بخدا من قسم میخورم تو به زودی بچه دار میشی بهت قول میدم فقط شکرگزاری کن هر روز 

چشم عزیزم من چنوقته اینکارو میکنم و مطمئنم انشالله زود باردار میشم😍😍😍

منم مطمعنم، به زودی خبر بارداری جفتتون می‌شنوم خیلی زود زود عشق الهی تو زندگی شماست و واسه شما یه نی نی سالم از خدا میگیره 

منم مطمعنم، به زودی خبر بارداری جفتتون می‌شنوم خیلی زود زود عشق الهی تو زندگی شماست و واسه شما یه نی ...

ممنونم عزیزم انشالله🙏😘😘😘