2777
2789
عنوان

کارت هدیه

45 بازدید | 9 پست

رومیشه از طریق عابر بانک کارت به کارت کرد؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم.مطمئن نیستم. ببر چک کن.اگه نشد کامل برداشت کن. دست بهش بزنی خورد بشه تهش یه کم گیر میکنه

اره میگن باید کامل برداشت بشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اره میگن باید کامل برداشت بشه

اگه پولشو لازم نداری بزار کنار. یا یه جا هدیه میدی... یا یهو لازمت شد یادت میاد همچین کارتی هم هست کارت راه میفته

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
اگه پولشو لازم نداری بزار کنار. یا یه جا هدیه میدی... یا یهو لازمت شد یادت میاد همچین کارتی هم هست ک ...

نه لازم ندارم اما میترسم گم شه میخواستم انتقال بدم به حسابم

نه لازم ندارم اما میترسم گم شه میخواستم انتقال بدم به حسابم

حالا امتحان کن شاید بشه...

من یه کیف پول دارم که قدیمیه. هر چند وقت یه پولی دستم باشه میزارم اونجا.. ده تومن... بیست... حتی پنج... بیشترم شد که چه بهتر... کارتم باشه میزارم پیش اونا. واسه روز مبادا... شوهرم گاهی پول لازمه میگه برو کیف ننجون رو بیار 😁😁😁😁

حالا امتحان کن شاید بشه... من یه کیف پول دارم که قدیمیه. هر چند وقت یه پولی دستم باشه میزارم اونجا. ...

منم دارم پول خورد بقیه تاکسی میذارم حتی اما کارت ها میترسم تاریخش بگذره باز دردسر بشه 

منم دارم پول خورد بقیه تاکسی میذارم حتی اما کارت ها میترسم تاریخش بگذره باز دردسر بشه 

آره خب. نقد کن بزار پیش همون پولا...

منم یه زمانی زیاد بیرون میرفتم بقیه کرایه هامو میزاشتم 😊