2777
2789
عنوان

طلاق😞

407 بازدید | 20 پست

سلام.ی سوال.میخوام درخواست طلاق بدم قبلا هم ی بار اینکارو کردم مطمئنم حاضر نمیشه اگه هردفه نخواد حاضر شه .چی میشه؟؟خواهشا هرکی تجربه داره راهنماییم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اطلاعی ندارم عزیزم.

اما کاش برید مشاوره و اگر راه داشته باشه زندگیتونو بسازید 

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
چطور مهریمو بگیرم حاضرنشه

اگر نیاد محکومه و اگر نخواد و بگه ندارم ک مهریتو بدم نمیتونی بگیری مگر اینکه ی وکیل خوب بگیری ک ب همون اندازه ک کار میکنه ازت پول بگیره چون وکیلای زیادی هستن ک مثلا میگن ۴۰ میلیون بده بم مهریه ات هر چیشد نصفش مال خودم و نصفش مال تو یکی از فامیلامون از طریق طلاق غیابی اقدام کرد ک نمیدونم چیشد و چیکار کرد ولی دو ماه ب دوماه ی مقداری از حقوق یارو کم‌میکردن بهش میدادن