2789

بعضیام هیچی نیستن از‌ روی خریت خودمون واسه خودمون گندشون میکنیم جوری که خودشونم باورشون نمیشه انقدر گنده باشن

کپی#  

در ادامع خودم

من به این جمله خیلی ایمان دارم حالا با ذکر مثال براتون بازش میکنم

ببینید همه ما تو زندگیم ی ادم هایی اومدن ک با ادمایی ک همیشه بودن خیلی متفاوت بودن یا تو زندگیمون همیشه یه چیزی رو خیلی بیشتر از چیزای دیگ تو دایره توجهمون قرار دادیم یا ب عبارت دیگه الویتمون قرار دادیم

خب این یکی از چیزاییه که ما تو زندگیمون زیاد باهاش روبرو شدیم در واقع یه فرهنگ جا افتاده شده که از ادمایی که خودمون توی افکار مالیخولیایی یا ذهنمون بزرگشون میکنیم ازشون خدا میسازیم

اینقد اون چیز یا ادمو بزرگ و بزرگ و بزرگ میکنیم که دیگ تمام وجودمون میش اون و اونقپر اون ادم پیشمون و تو دید و تصوراتمون بی نقص و کامل و ایده ال میش ک تمام صفات خوبیو بهش ربط میدیم و حتی اگ بزرگترین اشتباه رو هم مرتکب بشه بخاطر اون بتی که ازش ساختیم هیچوقت نمیتونیم بدی هاشو ب چشممون بیاریم

از طرفی ما با این بزرگنمایی از ادما اونا را از فرش ب عرش میرسونیم چون این ما ادما هستیم که به دیگران روحیه میدیم انگیزه میسازیم خب شما ی خانمی رو تصور کنید ک خیلی بی اعتماد بنفس وقتی چهارتا اقا بهش بگن چ خانم زیبایی مسلما این خانم به این باور میرسه ک واقعا زیباست درسته که ما باید خودمونو باور داشته باشیم اما متاسفانه همیشه نکته و گفته های روانشناسی ممکنه روی ادما تاثیر نزاره چون ادما هیچوقت خود واقعیشونو پیدا نکردن

و وقتی هم ما این انگیزه رو در کسی ایجاد کنیم اون به یه باور درونی توی خودش میرسه و اینقد پیش خودش بزرگ میش که ما در مقابل بصورت یه نقطه دیده میشیم و درست زمانی که ما از اون چیز یا ادم توقعی نداریم ما رو جوری زمین میزنه و کاری که فکر میکردیم هرگز از اون ادم سر نمیزنه رو انجام میده که تموم باورهای مارو خراب میکنه در واقع اون ادم خیلی گناهکار نیست چون ما این ارزش و خودبزرگ بینی رو دو دستی تقدیمش کردیم و فراموش کردیم که همیشه از هر کس و هر چیزی که توقع نداری برعکس باید توقع داشته باشی یه قانونه طبیعیه

و فقط بعد اون اتفاق تلخ ما میمونیم و کلی دیوار که رو سرمون اوار شده و اونی که ی روزی که خودمون بزرگش کردیم حالا از اوج با یه ذره بین تماشامون میکنه و به سادگیمون میخنده

هرگز تو خوبی کردن به ادما افراطی عمل نکنیم چون بی ظرفیت ترین و منفعت طلب ترین موجود روی زمینن

ژینانوشت🤍🦋

امیدوارم تجربع های دست و پا شکستع ام ب کارتون بیاد و کمکتون کنع 

باوان جانا♥️🧿

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)