2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من A منفی ام شوهرم مثبته امپول رگام زدم

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
اره من A منفی ام شوهرم مثبته امپول رگام زدم

چند تا بارداری داشتید؟

من دخترم که بارداری اولم بود روگام زدم و انگار که تاثیرش کامل نبود و زردی داشت حالا میخواستم بدونم میتونم فرزند دوم داشته باشم دخترم خداروشکر مشکلی براش پیش نیومد ولی بارداری دوم میگن خطرناکه من اینطور شنیدم

اکر روگام نزنی خطرناکه وبچه سقط میشه اگر زدی مشکلی نیست دوباره تو بارداریت وبعد زایمان هم روگام میزنی

وبعد زایمان هم بچه هامون زردی میگیرن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چند تا بارداری داشتید؟ من دخترم که بارداری اولم بود روگام زدم و انگار که تاثیرش کامل نبود و زردی دا ...

من دفعه اول سقط کردم باردوم بدون هیچ مشکلی. بچمم سالم وباهوشه. زردی ام گرفت خیلی خفیف. خوب شد

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن