2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅باش الان وایسا

باش😄

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اخرین دروغی که گفتی؟

به کی؟

به شوهرم کلا یه دروغ گفتم اوایل که گواهینامه گرفته بودم تو خیابون زدم به نیسان فرار کردم عین چی گازشو گرفتم در رفتم‌ 

به شوهرم گفتم ماشین و بد جا پارک کرده بودم نمیدونم کدوم احمقی اومد زد در رفت😎😎😎

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
به کی؟ به شوهرم کلا یه دروغ گفتم اوایل که گواهینامه گرفته بودم تو خیابون زدم به نیسان فرار کردم عین ...

😂😂😂نامردددد

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
مهمترین رازت توی زندگی ک ب هیچکی نگفتی؟

هر چی بود به شوهرم گفتم پیش اون راز ندارم فقط یه دروغ گفتم که اونم توضیح دادم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
اره

چندشششش😂😂😂

😅😅باش الان وایسا

کجایی تووو 😁