2777
2789
عنوان

مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها توی مدرسه نمیتونن رعایت کنن اخه🤦‍♀️مجازی هم ک درس نمیخونن واقعا شرایط سختیه

مدرسه بايد يكسال تعطيل بشه بچه ها چيزى ياد نميگيرن ابتداي هم نميشه فرستاد رعايت نميكنند

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      

فوری🔴🔴

تقاضای تعطیلی سال تحصیلی اینده   از وزیر اموزش و پرورش                                         سال تحصیلی اینده  باید چه به صورت حضوری چه به صورت مجازی    تعطیل شود                              اموزش حضوری بازی کردن با جان فرزندان ماست ،  اموزش مجازی هم جز تنش در خانواده و هزینه تراشی عملا هیچ بار علمی مفیدی برای دانش اموزان ندارد خصوصا برای دانش اموزانی که از نظر هوشی  مقداری ضعیف یا دانش اموزانی که والدین  تحصیلکرده ای ندارند که به فرزندشان اموزش دهند  یا خانواده هایی که چند فرزند محصل در خانواده دارند زیرا  همانطور که در پایان  سال گذشته دیدیم هستند دبیرانی  که   دلسوزانه در فضای مجازی تدریس نمیکنند و فقط میخواهند رفع تکلیف کنند و اموزش بیشتر حالت فرمالیته داشت  ودانش اموزان با پایه ی علمی ضعیف به پایه های بعد ارتقا پیدا میکنند  ضمن اینکه در شرایط فعلی کشور 👈🏻 بسیاری  از  خانواده ها دچار بیکاری، فقر، تعطیلی و کساد کار شدند و توانایی اینکه   هر روز اینترنت گران قیمت خود   را شارژ کنند ندارند مشکلات آنتن دهی در مناطق دور افتاده نیز به کنار ,متاسفانه نرم افزار طراحی شده بنام *شاد* نیز کارایی آنچنانی ندارد و به هیچ عنوان نتوانسته بمانند نرم افزار های تخصصی آموزش آنلاین نقش خود را ایفا کند.......  بنابراین اگر مدارس  مانند کشورهای دیگر  یکسال  تعطیل شود  هیچ اتفاق خاصی نمیفتد هیچ مشکلی بین 18 یا 19 سالگی فارغ والتحصیلی از لحاظ سن وجود ندارد با این تفاوت که بعد از عبور از این بحران دانش آموزانی مستعد تر و با معلومات درست تحویل جامعه داده می شود. (  لطفا به صورت درخواست ملی  در تمامی گروه ها پخش شود)

لطفا نشر دهید تابا جان فرزندانمان بازی نشود

بچه ها لطفا اینو توهرگپی هستین یاحتی برای خانواده هاتون ارسال کنید 🙏

سال چندمی؟ اخه من همش تو ۴ دیرازی نیستم😑یکسره یا با دوست پسرم برونم یا خونشونم😑😂

عزیزم😂❤

منم جات بودم دگ دلم نمیخواست باز شه

من سال اخرم. میرم ۱۲

بیا توت فرنگی بردار🍓

فوری🔴🔴 تقاضای تعطیلی سال تحصیلی اینده   از وزیر اموزش و پرورش         &n ...

چقدر خوب 

بنظر شما  اجرا ميشه ؟

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      
اصلا مدارس باز هم بشه والدین نباید ابتدایی و راهنمایی هارو بفرستن

برای ما دبیرستانی ها هم سخته واقعا همش باید دستارو بشوری دستکش و ماسک.خب سخت میشه تمرکز کرد 

عزیزم😂❤ منم جات بودم دگ دلم نمیخواست باز شه من سال اخرم. میرم ۱۲

مدرسه باز بشه ام ک بهونه هام واسه از خونه بیرون زدن بیشتره

الان یکم پیچوندن سخته

من یسال کوچولوترم🙂

اخه میرم خونشون میشینیم با مامانش و خاهرش و عمه هاشو کلا فامیلا حرف میزنیم😂