2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 23 پست

من ۳۴ ساله امه شاغلم دخترمم ۷ سال نیم هس اصلا دوس ندارم بیارم منم از اینده میترسم از وضعیتی که کشور اقتصاد داره میترسم خودمونم خونه نداریم همه میگن سنت داره میره بالا ولی خودم اصلا رغبتی ندارم ....دخترم شدید خواهریا برادر میخواد هر روز داره بهم میکه😭 ولی من روحیه بچه دار شدن هم ندارم به نظرتون بچه ی دونه باشه تو اینده خیلی تنها ووافسرده میشه من دخترم خیلی اجتماعی هس ولی میترسم اط طرفی هم شرایط رو میسنجم میگم ول کن این همه بچه ی دونه بودن بچه منم مثه اونا ولی دلیل اصیلیم فقط اینه که شرایطم خوب نیس بعد ۳۵ سال هم فک میکنم دیکه بهتره ادم بچه نیاره😞😟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی سخته، خیلی .من پسرم پنج سالشه دخترم دو سالش.دیگه شب و روزتو نمیفهمی و فقطم به این امید که اوضاع بهتر میشه روزگار میگذرونی. به نظرم فاصلشون پنج سال باشه بهتره.ا لبته فاصله کمتر برای خودشون بهتره

من ۳۴ ساله امه شاغلم دخترمم ۷ سال نیم هس اصلا دوس ندارم بیارم منم از اینده میترسم از وضعیتی که کشور ...

والا منم میگم که نکنه در آینده پشیمون بشم که اونموقع سنم هم بالا رفته.خودم شاغل نیستم ولی خونه داریم ماشین هم داریم شوهرمم نظامیه ولی بازم خیلی مرددم😐

والا منم میگم که نکنه در آینده پشیمون بشم که اونموقع سنم هم بالا رفته.خودم شاغل نیستم ولی خونه داریم ...

شما باز سرایطش رو داری ولی من هم شغلمو دوس دارم و واقعا نمیتونم فقط ی زن خونه باشم چون عادت کردم هم مادر باشم هم کارمتد و عشق دارم به این دوتا نمیدونم من که به من باشه نمیارم از طدفی هم شرایطش رو ندارم و میترسم ولی شما عجله نکن میگن تفاوت سنی بین ۴تا۷ سال هس وقت داری و جوونی تا اون زمان امادگیشو پیدا کن انشالاا هرچی صلاحه براتون پیش بیاد