باید آزمایش ذخیره تخمدان بدی. اگه خوب باشه. آف ای اچ بالا با دارو قابل درمانه
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
منم چندین سال پیش اف اس اچم بالا بود متفورمین تجویز کرد دکتر برام و قرص ویتاگنوس خوردم بعدش ازمایش دادم نرمال شده بود اما الان میخوام اقدام کنم برای بارداری چندماه پریود نشدم میترسمبازم ازمایش بدم و اف اس اچم بالا باشه
خیلی خیلی بالاست،آزمایش ذخیره تخمدانم باید بدید همونamh،،،،تا ذخیره تون رو ندونید چنده نمیشه دقیق گفت حتما انجام بدید که اگر ذخیره صفر نشده باشه تخمک هاتون رو از طریق ivf باردار کنن
منم چندین سال پیش اف اس اچم بالا بود متفورمین تجویز کرد دکتر برام و قرص ویتاگنوس خوردم بعدش ازمایش د ...
عزیزم شما اف اس اچتون پایین بوده که متفورمین دادن...یعنی در اصل شما تنبلی تخمدان داشتی...دکتر به من استروژن و پروژسترون داد که بی فایده بود برای بارداری...من مشکلم با شما متفاوته مگه نه؟
لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
عزیزم شما اف اس اچتون پایین بوده که متفورمین دادن...یعنی در اصل شما تنبلی تخمدان داشتی...دکتر به من ...
منم اف اس اچم بالا بود تنبلی تخمدان فرق داره ریز کیست داری و اصطلاحا پلی کیستیک میگن و توس سونو مینویسه pcod که برای من ننوشته بود اف اس اچ منم ۴۰ خورده ای بود دکتر که دید گفت فرد یاعسه ولی چون جوونی و سنت کمه احتمال داره برگرده
من زیاد مصرف کردم ولی از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم تا این که مشکل گوارشی پیدا کردم بعد از آخرین داروهای گیاهی که منضج و مسهل سودا بود...فعلا هم گیاهی نمیتونم بخورم...تازه مشکلات جدید هم پیدا کردم...
لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
بله عزیزم میخوام اقدام کنم..توکل به خود خدا...اگه نتیجه گرفتی بهم خبر بده یا چیزی پیدا کردی که به در ...
حتما عزیزم شماهم همینطور اگه از چیزی نتیجه گرفتی به منم بگو ممنون .من الان رازیانه استفاده میکنم و پیاده روی میرم هرشب ۴۵ دقیقه.الان شما برااینکه پریتون بیاد قرص استفاده میکنی؟