2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم سرجلسه کنکور

264 بازدید | 15 پست

چون صفرم و براساس سوابقم ثبت نام کردم ان شاا... دو هفته دیگه نتیجش میاد دلم نمیخواد دوبارهرتو فکر نتایج اولیه کنکور ورتبه و... باشم بار سوممه کنکور میدم خستم از این حالت چطور خانوادمو قانع کنم نرم..میدونم حق دارن اما واقعا چیز درست درمونی نخوندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی براساس سوابق ثبت نام کردی دیگه تو این کرونا بریکنکور ک چی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خب چطور راضیشون کنم

خودت پدر مادرت و بيشتر ميشناسى و بايد بهتر بدونى. ب نظرم برو باهاشون صحبت کن و بگو علاقت يه جاى ديگست و سعى کن برى دنبال علاقت همه که نبايد کنکور بدن. درضمن کنکور و اگه سال اولش قبول نداشتى ىه احتمال خيلى خيلى زياد سال ديگه هم نتيجه همونه يا بدتر ميشه 

چون علاقه ای به رشته خاصی نداشتم 

خب میتونستی با خانواده منطقی صحبت کنی و بگی که علاقه ای به درس نداری به جای درس یه حرفه و توانایی رو یاد بگیر مثل آرایشگری و خیلی کارای دیگه که حتی درآمدشون از دکتر مهندسامون بیشتره

🙂
2790
2778
2791
2779
2792