2777
2789
عنوان

نیدل دست

1554 بازدید | 7 پست

امروز متاسفانه دستم با سرنگ استفاده شده صدمه دید خیلی ناراحتم،درسته سرنگ برای مادرم بود و ایدز و هپاتیت هم نداره،ولی چون تو سطل بود من اومدم کمک مامانم باشم دیدم مشمع سطل پاره شده بزارم تو یه مشمع دیگه ،فقط فهمیدم یه چیز رفت تو دستم وحشتناک دردناک،دستکش پر خون شد،سریع دستم و شستم وبا سه تا پد الکلی تمیز کردم .فردا برم دکتر ببینم دکتر چی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وووو هیچی نمیشه بابا من سر کار ۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ بار نیدل شدم هیچیییی نشد یه بارم خون پاشید تو صورتم ...

خدا رو شکر ،هیچی نشد،همسرم میگه شاید سوزن خورده به استخوونت اینقدر درد میکنه

همسر من با افرادی که ریسک ابتلا به اچ‌آی‌وی توشون بالاست و افراد اچ‌آی‌وی مثبت ارتباط داره، یه بار نیدل استیک شد اما شکر خدا منفی بود، نگران نباش.

اگه خیلی نگرانی برو یه مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، چون فکر میکنم الان بعضی‌هاشون خلوت‌ترن و رایگان هم کیت دارن تست میگیرن ازت، خیالت راحت میشه. دکتر و آزمایشگاه شاید شلوغ‌تر باشه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
همسر من با افرادی که ریسک ابتلا به اچ‌آی‌وی توشون بالاست و افراد اچ‌آی‌وی مثبت ارتباط داره، یه بار ن ...

همسرتون سلامت،ممنون از راهنماییتون

وووو هیچی نمیشه بابا من سر کار ۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ بار نیدل شدم هیچیییی نشد یه بارم خون پاشید تو صورتم ...

سلام خاله قزی یه سوال داشتم من دستیار دندون پزشکم یه بار وسیله حین شست و شو که داشتم با مايع ظرفشویی میشتم از رو دوتا دستکش رفت تو دستم ولی خونریزی نداشت، خودم فشار دادم یه ذره خون اومد ‌به نظرت خطر داره؟

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡