2777
2789
عنوان

حاج آقا نخودکی💚💚💚💚

293 بازدید | 8 پست

سلام.مشهدیهای عزیز ؛ من ۵ ساله منتظر نی نی هستم. همه کاری کردم.دو بار هم انتقال داشتم.خواهش میکنم کسی هست سر خاک حاج آقای نخودکی  مشهد برام سوره یاسین بخونه ؛ شنیدم خیلی حاجت میده💚💚💚💚🙏🙏

من هم براتون صلوات نذر میکنم🙏🕋🧿💚❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان یکی از بچه ها تاپیک زده بود اونایی ک نینی میخان روز اول محرم روزه بگیرن و دعا کنن ـهمونطور ک بشارت یحیی رو ب زکریا دادن تو مفاتیح ام هست و ظاهرا مجربه

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد

هروقت خدا بخواد عزیزم همون میشه 

میگن ازدواج هم خیلی مجربه ولی من دیدم رفتن براشون یس خوندن و هنوز بی جواب 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

باید عنوان پیامت مشهدی هارو خطاب میکردی

ان شاء الله به حق علی اصغر به زودی خبر بارداریت بده و  ی نی نی سالم دنیا بیاری

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه ها سلام یه روشی من تو نینی سایت دیدم گفته بودن حاجت گرفتیم گفتم براتون بنویسم شاید اقلا براتون نتیجه داد ولی خواهسا اگه به لطف خدا نی نی تون رو بغل کردین منو دعا کنین 

یه حاج اقایی میگفت ازاول محرم تا شب دهم یا میتونین بیشتر مثلا هرشب برین تو اتاق چراغ رو خاموش کنین یه شمع روشن کنیت به نیت یتیمای کربلا یه بالش کوچکولو بزارین رو پاتون و برا علی اصغر رباب لالایی بخونین امکان نداره اشکتون درنیاد تو همون حالت برای همه دعا کنین و از خانم رباب بخواین واسزه شه تا دامنتون سبز شه و بچتون یالم بغل بگیرین خانما صدقه هم زیاد بدین مبلغش مهم نیست تعداد دفعاتش مهمه انشالله براتون نتیجه بده 

تاپیکایی راجع به حاجت روایی با شمع هم هست جست و جو کنین چیزای خوبی نوشته 

یادتون نره منو دعت کنیدا من به دعاهای سما احتیاج دارم